Înapoi la listarea arhivei

15 Decembrie 2012 - Primar incompatibil

Agentia Nationala de Integritate a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor de catre Constantin Barbu, primar al Orasului

15 Decembrie 2012 - Se schiaza la Paltinis

Zeci de sibieni, dar si turisti din toata tara au ales sa-si petreaca weekendul pe partia Oncesti din statiunea Paltinis. Pe schiuri, pe placa de snowbord , pe saniute sau pe punga .

15 Decembrie 2012 - Zapada, un impediment pentru taximetristi

Iarna a venit in forta la Sibiu.Ninsoarea a fost insa atat de abundenta incat plugurile nu au putut face fata nametilor mari de zapada.

15 Decembrie 2012 - Cod galben de ninsori in judetul Sibiu si restul tarii

Avertizarea meteorologica este valabila de sambata, 15 decembrie, de la ora 18:00, pana luni, 17 decembrie, la ora 10:00.

15 Decembrie 2012 - Cap de afis

Confruntarea din aceasta seara (ora 20.30) este asteptata cu real interes, chiar daca cele doua formatii sunt in afa podiumului.

15 Decembrie 2012 - PFA deszapezeste Ocna Sibiului

Administratia publica locala din Ocna Sibiului a gasit o solutie simpla si ieftina pentru deszapezirea orasului: incheierea unui contract pentru prestarea acestui serviciu, cu o persoana fizica

15 Decembrie 2012 - Alesii sibienilor si-au primit mandatele de parlamentari

Noii parlamentari ai Sibiului si-au luat in primire mandatul. De la ceremonia care a avut loc la Prefectura Sibiu au lipsit alesii PDL, Ion Ariton si Raluca Turcan.

15 Decembrie 2012 - Lucruri mai mult sau mai putine estivale

Piata mare, Targul de Craciun. Imagini inedite