Înapoi la listarea arhivei

16 Ianuarie 2013 - CSU vinde bilete pentru partida de duminica impotriva celor de la CSM Oradea

Suporterii lui CSU Atlassib Sibiu pot sa cumpere bilete pentru meciul de duminica, 20 ianuarie, de laora 18.00, cu CSM Oradea. Biletele se pot cumpara de la sediul clubului sibian, anunta csusibiu.ro.

16 Ianuarie 2013 - Rand la plata darilor de stat

Sibienii au stat la cozi interminabile ca sa-si plateasca darile la stat.Chiar daca au avut ceva de asteptat, cei care au reusit sa-si achite darile pe anul in curs au plecat multumiti.

16 Ianuarie 2013 - CFR SIBIU nu face greva

Greva spontana la CFR Calatori. Pentru ca angajatii nu si-au primit salariile pe decembrie, o parte din trenuri au intarziat miercuri dimineata sa plece din gari.

16 Ianuarie 2013 - Festivalul Omului de Munte "Clopul Turistului", se tine intre 25 si 27 ianuarie la Paltinis

Iubitorii muntelui sunt asteptati in perioada 25 - 27 Ianuarie 2013, la Paltinis, unde Clubul de Turism Montan "Amicii Muntilor" din Sibiu, organizeaza cea de-a VIII-a editie a Festivalului Omului de

16 Ianuarie 2013 - Bicicletele din Selimbar, tinta preferata a unui hot din Nocrich

Un barbatul de 25 de ani din Nocrich este principalul suspect intr-un caz de furturi de biciclete din Selimbar.

16 Ianuarie 2013 - Teatrul de Comedie Bucuresti aduce spectacolul "O scrisoare pierduta" la Sibiu

Teatrul de Comedie Bucuresti aduce la Sibiu o piesa mult asteptata - "O scrisoare pierduta", in regia lui Alexandru Dabija.

16 Ianuarie 2013 - Numarul de viroze si pneumonii in crestere la Sibiu

Prima luna a anului aduce o crestere ingrijoratoare a numarului de infectii rspiratorii.

16 Ianuarie 2013 - Controale OPC la Shopping City Sibiu. Fructe si legume stricate expuse la vanzare, confiscate de comisari

Mai multe echipe formate din comisari ai Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Sibiu au participat miercuri, 16 ianuarie, la un control surpriza la supermaket-urile si magazinele

16 Ianuarie 2013 - Controale OPC in hypermarketuri la Sibiu. Sute de kilograme de fructe si legume mucegaite gasite la vanzare

Controale fulger in hypermarketurile din Sibiu.

16 Ianuarie 2013 - S-au deschis ghiseele pentru plata impozitelor la Sibiu. Vezi cati bani trebuie sa dai in plus, dar si cum poti economisi !

Dupa ce Guvernul a dat mana libera autoritatilor locale pentru corelarea taxelor si impozitelor la rata inflatiei, Consiliul Local Sibiu a aprobat la inceputul acestui an majorarea acestora cu 16%.

16 Ianuarie 2013 - ACTUALIZARE: Masina rasturnata pe DN1, in panta de la Cristian. "Mi-o fugit masina..."

In automobilul rasturnat pe marginea drumului se afla o familie cu un copil de 6 luni.

16 Ianuarie 2013 - Masina rasturnata pe DN1, in panta de la Cristian

Patru persoane au fost ranite, dupa ce o masina s-a rasturnat, miercuri dimineata, pe DN 1, in panta dinspre Cristian.

16 Ianuarie 2013 - Autocisterna incarcata cu soda caustica, rasturnata in Sibiu

O autocisterna incarcata cu soda caustica s-a rasturnat in urma cu putine minute la sensul giratoriu de la intrarea pe centura ocolitoare a Sibiului dinspre strada Salzburg.

16 Ianuarie 2013 - 3.200 de sibieni si-au platit impozitele din prima zi

In chiar prima zi in care administratia locala a deschis ghiseele pentru plata taxelor si impozitelor locale pe 2013, aproape 2000 de sibieni au venit la Primarie pentru a-si achita darile.

16 Ianuarie 2013 - "Dor de Eminescu", la Agnita

"Dor de Eminescu..." a fost titlul proiectului educational la care au participat elevii Liceului Tehnologic Iacobeni, proiect gazduit, ieri, de Biblioteca Oraseneasca Agnita.