Înapoi la listarea arhivei

20 Martie 2013 - Ioan Cindrea, urmarit penal pentru ca si-a angajat sotia la biroul parlamentar

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, este urmarit penal de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru conflict de interese.

20 Martie 2013 - Infractorii penali din judetul Sibiu se trateaza cu jocuri

Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Sibiu demareaza incepand de joi, 21 martie, un program inedit de dezvoltare a abilitatilor sociale pentru persoanele care au comis fapte penale.

20 Martie 2013 - Alimentele de la UE neridicate vor fi redistribuite

Serviciul de Asistenta Sociala a solicitat si obtinut avizul pentru a redistribui cantitatile de alimente existente in stoc care nu au fost ridicate pana in prezent de beneficiarii de pe liste.

20 Martie 2013 - Teatrul din Sibiu suplimenteaza reprezentatiile pentru "Maestrul si Margareta"

Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu programeaza duminica, 24 martie, ora 19:00, o noua reprezentatie pentru spectacolul "Maestrul si Margareta" in regia lui Zoltan Balazs.

20 Martie 2013 - Muzeul National Brukenthal marcheaza "Ora Pamantului"

Muzeul National Brukenthal sprijina din nou actiunile de protejare a mediului, de aceasta data alaturandu-se campaniei Ora Pamantului - Earth HourTM - cosiderata ce mai mare actiune voluntara de

20 Martie 2013 - Targul de tara revine duminica in Muzeul din Dumbrava

Complexul National Muzeal ASTRA invita sibienii la prima editie a Targului de tara din acest an, ce va avea loc duminica, 24 aprilie 2013, in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, intre orele

20 Martie 2013 - Ziua Internationala a Teatrului de Animatie 2013 la Teatrul "Gong" Sibiu

Incepand din anul 2001, pe 21 Martie, in peste 80 de tari ale lumii, institutiile si companiile de teatru pentru copii sarbatoresc, impreuna cu publicul... de toate varstele "Ziua Internationala a

20 Martie 2013 - Se redeschid terasele!

Unii proprietari ai teraselor din Sibiu au anticipat vremea buna si deja si-au deschis terasele. Doua localuri din centrul Sibiului si-au amenjat terasa si nu au lipsit nici primii consumatori.

20 Martie 2013 - Au inceput inscrierile pentru cea de-a saptea editie a Hard Enduro Competition Sibiu

Inscrierile au inceput de miercuri, potrivit organizatorilor, iar concursul va avea loc la inceputul lunii august.

20 Martie 2013 - Batut de bodyguarzii din Liquid pentru ca n-a vrut sa se dea la o parte | Video

Un tanar sibian a depus plangere penala impotriva bodyguarzilor clubului Liquid din Sibiu, pe care ii acuza ca l-au batut fara niciun motiv.

20 Martie 2013 - 11 dintre persoanele aduse marti la Sibiu pentru audieri au fost retinute pentru 24 de ore

11 dintre persoanele aduse marti din mai multe judete ale tarii la Sibiu pentru audieri, invinuiti intr-un dosar de inselaciune informatica, au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore.

20 Martie 2013 - Johannis conduce comisia PNL privind regionalizarea

Conducerea PNL a decis infiintarea unui grup de lucru privind regionalizarea, care va fi condus de prim-vicepresedintele PNL, Klaus Johannis.

20 Martie 2013 - Duminica sahista sibiana - editia I si-a desemnat castigatorii

In data de 17 martie, ACS Logismart Sibiu, in colaborare cu Forumul Solidaritatii Sociale a Pensionarilor si SC ETEX Trade SRL Sibiu, a organizat prima editie a "Duminicii sahiste sibiene", concurs

20 Martie 2013 - Medias: Tigle si invelitori din tabla distruse de furtuna

Au fost 20 minute de groaza marti dupa-amiaza la Medias. In jurul orei 15, o ploaie torentiala s-a abatut asupra Mediasului, iar vantul a creat reale probleme unor localnici.

20 Martie 2013 - Brazi doborati de vijelie

Vijelia puternica, iscata in jurul orei 16, a smuls din radacina doi brazi din fata Primariei din Agnita.

20 Martie 2013 - Au cazut cu masina de la 6 metri

Mare noroc au avut soferul si pasagerii unui autoturism care se deplasa miercuri dimineata spre Sibiu. Aproape de iesirea din localitatea Axente Sever, autoturismul a iesit pur si simplu de pe Drumul

20 Martie 2013 - Drumurile judetene au reintrat in santier

Lucrarile la cele sase drumuri judetene si sase poduri aflate in constructie au fost reluate la jumatatea acestei luni.

20 Martie 2013 - ULTIMA ORA - Nimic nou: Autocamion cazut in groapa, la Medias

Gropile din Medias au mai facut o "victima". Marti seara in jurul orei 18.30, soferul unui autocamion a tras o sperietura zdravana dupa ce partea dreapta a mastodontului s-a inclinat periculos de

20 Martie 2013 - Studentii sibieni participa la Festivalul Academic de Teatru de la Osijek

Studentii Catedrei de Arta Teatrala din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" Sibiu participa la cea de-a V-a editie a Festivalului Academic de Teatru "Dyonisus" de la Osijek, Croatia.

20 Martie 2013 - Printul Charles, asteptat la Sibiu

Printul Charles este asteptat anul acesta, din nou, in judetul Sibiu. Potrivit reprezentantilor Federatiei "Mihai Eminescu" Trust, Alteta Sa va ajunge anul acesta din nou in Romania.