Înapoi la listarea arhivei

12 Aprilie 2013 - Sibiul deschide ambasada culturala in Bucuresti

Provomarea programului cultural "Sibiu Smart" tinteste capitala.

12 Aprilie 2013 - Noi restrictii rutiere

Noi restrictii rutiere in zona Orasului de Jos.

12 Aprilie 2013 - Altercatie in trafic, la Medias. Directorul unei firme din oras a fost agresat

Directorul unei societati din municipiul Medias a fost agresat in trafic in urma cu cateva zile. Acesta se afla la volanul unui autoturism in momentul cand a fost agresat de soferul unui TIR.

12 Aprilie 2013 - TURCAN: Sibienii ar trebui sa se alieze si sa-l declare pe domnul Nita "persona non-grata"!

Deputatul sibian, Raluca Turcan, spune ca sibienii ar trebui sa il declare pe ministrul delegat al Economiei, Constantin Nita, "persona non-grata".

12 Aprilie 2013 - Studentii sibieni vor plati aceleasi taxe scolare si anul universitar 2013-2014. Vezi care e cea mai scumpa facultate sibiana!

Studentii sibieni, care ocupa un loc cu taxa in facultatile sibieni, vor plati la fel ca si anul acesta universitar.

12 Aprilie 2013 - Se intrerupe furnizarea apei in Cisnadie, pe strazile Livezii, Sibiului, Prunului, Merilor, Visinilor, Trandafirilor si Hermann Gmeiner

"Apa Canal" Sibiu anunta ca marti, 16 aprilie, incepand cu orele 01:00, vor fi executate lucrari de spalare - igienizare a rezervoarelor de inmagazinare apa potabila ale Uzinei de apa Cisnadie.

12 Aprilie 2013 - "Greierele aproape faimos" concerteaza pentru cei mici, la Teatrul Gong

La Teatrul Gong copiii nu sunt uitati nici saptamana acesta, in care actorii au pregatit, special pentru ei, un spectacol plin de voie buna - "Greierele aproape faimos".

12 Aprilie 2013 - "Incurca-i drace!" se joaca la "Radu Stanca"

Un spectacol special, o comedie spumoasa - "Incurca-i drace!" se va juca sambata si duminica, la Teatrul National "Radu Stanca".

12 Aprilie 2013 - "Vulpoiul" in regia lui Florin Zamfirescu - o piesa care nu trebuie ratata

Weekend-ul incepe la Sibiu, pentru cei care iubesc teatrul, cu spectacolul "Vulpoiul", in regia lui Florin Zamfirescu.

12 Aprilie 2013 - Doru Pop lanseaza cartea "O telenovela socialista" la Humanitas

"O telenovela socialista" este scrisa la persoana intai, cu un autenticism aproape salbatic.

12 Aprilie 2013 - Basescu despre mutarea Romgaz de la Medias: E o prostie! Pentru ce sa stramuti?

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca trecerea Romgaz la Bucuresti este "o prostie" si "o mare greseala", pentru ca exista o traditie ca aceasta companie sa aiba sediul si infrastructura la

12 Aprilie 2013 - Spitalul de Psihiatrie a trecut de la categoria V la II M

Spitalul de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" Sibiu primeste mai multi bani de la Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu (CASS), incepand cu luna aprilie, dupa ce a primit clasificarea de gradul II M.

12 Aprilie 2013 - Manjiti-i cu "Magiun"!

Echipa din Giurgiu vine astazi la Medias cu un nou antrenor pe banca, Marin Barbu, zis "Magiun", inlocuindu-l pe Sinescu dupa esecul din runda precedenta, de pe teren propriu, cu "U" Cluj (2-1).

12 Aprilie 2013 - Medieseanul Andrei Mandache, la a doua cupa nationala consecutiva

Baschetbalistul Andrei Mandache (26 de ani, 1,91 m) a cucerit doua cupe nationale consecutive, prima in sezonul trecut, cu Keravnos (Cipru), iar a doua duminica, alaturi de Gaz Metan Medias. Mandache

12 Aprilie 2013 - Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu alaturi de Horia Mihail, in cadrul Turneului "Pianul Calator"

Filarmonica de Stat Sibiu gazduieste joi, 11 aprilie, la sala Thalia un concert simfonic in cadrul caruia invitat va fi pianistul Horia Mihail.

12 Aprilie 2013 - ROMGAZ va vinde energie electrica din mai!

Romgaz va vinde si energie electrica din mai. Oferta a fost atribuita astazi companiei de gaz de la Medias, in cadrul Bursei de electricitate OPCOM.

12 Aprilie 2013 - Primaria pregateste noi santiere - podul peste Cibin si Viaductul Kogalniceanu

Primaria Sibiu a inceput acum, dupa votarea bugetului pe acest an, licitatii pentru lucrarile mari care se fac in Sibiu.

12 Aprilie 2013 - Agresorii care au snopit in bataie un tanar din Medias, cercetati pentru... tulburarea ordinii si linistii publice!

Baiatul snopit in bataie marti dupa-amiaza in cartierul mediesean Gura Campului refuza sa depuna plangere la politie impotriva agresorilor. Politistii din Medias au reusit identificarea victimei si