Înapoi la listarea arhivei

03 Mai 2013 - Programul autobuzelor Tursib in perioada sarbatorilor. Vezi ce autobuze circula si care nu

In weekend si in prima zi din saptamana viitoare, programul autobuzelor Tursib va fi modificat, ransmit reprezentantii societatii.

03 Mai 2013 - Mesajul primarului Klaus Iohannis cu ocazia sarbatorilor de Pasti

"Crestinii ortodocsi se pregatesc zilele acestea sa intampine sarbatoarea Invierii Domnului si cu aceasta ocazie le doresc sa petreaca zilele luminate ale sarbatorii pascale alaturi de cei dragi lor.

03 Mai 2013 - Fara Markovic, Roman si Eric

Tehnicianul Gigi Multescu are destule probleme in alcatuirea primului "unsprezece" pentru confruntarea cu Ceahlaul, din aceasta seara.

03 Mai 2013 - Miei pentru toata lumea, in piata din Medias

Platoul "La Welter" situat langa Piata Agroalimentara Medias a devenit de joi neincapator pentru comerciantii de miei. Si cum mai este foarte putin pana la Pasti, si cumparatori au fost din belsug.

03 Mai 2013 - Mediesenii pierd si meciul 2!

Gaz Metan a cedat, aseara, la Tg. Mures, cu scorul de 96-88 in cel de-al doilea meci al semifinalei cu echipa locala BC Mures. Jucatorii lui Marcel Tenter au condus la pauza mare cu 49-44, gratie

03 Mai 2013 - Festivalul Huet.Urban lanseaza o provocare creativitatii

Mai multi artisti, arhitecti, designeri si oameni creativi din toate colturile tarii vor pune la bataie, la inceput de vara, cele mai interesante idei de instalatii, cu scopul de a-i da Pietei Huet

03 Mai 2013 - Spectacol folcloric de Pasti, pentru salisteni

Salistenii, locuitorii din satele apartinatoare, dar si turistii care vor petrece Sarbatorile Pascale in Marginimea Sibiului sunt asteptati, in ziua de Pasti, la un spectacol folcloric de exceptie.

03 Mai 2013 - "Marsul Invierii", la Avrig

La fel cum s-a intamplat in ultimii ani, si de acesta data credinciosii ortodocsi din Avrig cinstesc prima zi a celei mai mari sarbatori, Pastile, prin "Marsul Invierii", o procesiune ce uneste