Înapoi la listarea arhivei

01 Iulie 2013 - Centura Mediasului, discutata la Cluj

Deputatii Gheorghe Roman si Ioan Axente au participat la sfarsitul saptamanii trecute, la Cluj, alaturi de oficialitati ale Sibiului, la o dezbatere privind finantarea marilor proiecte din

01 Iulie 2013 - Bacalaureat: Peste 2500 de elevi sustin proba la limba si literatura romana

Peste 2500 de elevi sibieni sustin astazi proba la limba si literatura romana.

01 Iulie 2013 - Evaluare Nationala: Peste 100 de contestatii!

Peste o suta de contestatii au fost depuse la evaluarea natioanala. Jumatate din ele su fost depuse la limba si literature romana.

01 Iulie 2013 - Doua saptamani pana la Fusion Festival!

Au ramas mai putin de 14 zile pana cand Barajul de la Gura Raului va "prinde culoare" in cadrul Fusion Festival. Anul acesta, Gomorrah sunt printre cei care vor anima atmosfera de la poalele Muntilor

01 Iulie 2013 - Adina Buzatu si-a prezentat noua coletie la Avrig

Ultima zi a Feeric Fashion Days a adus noua coletie a Adinei Buzatu. Prezentarea imbracamintei pentru barbati a avut loc la Avrig, la Palatul Brukenthal.

01 Iulie 2013 - Antrenor nou la Gaz Metan: Dulca a semnat pentru un an!

Cristian Dulca este noul antrenor al jucatorilor de la Gaz Metan. El fost prezentat astazi de presedintele clubului de fotbal din Medias, Ioan Horoba.

01 Iulie 2013 - Sibienii care se joaca mai ales cu focul

Sapte tineri sibieni, cu vieti normale, joburi serioase sau studenti prin strainatate, au inceput acum zece ani sa faca jonglerii cu focul si nu s-au mai oprit.

01 Iulie 2013 - Apa, canalizare si strazi in lucru, la Ighisu Nou

Primarul Teodor Neamtu si viceprimarul George Petrescu au participat la deschiderea santierului de lucrari din satul apartinator Ighisul Nou.