Înapoi la listarea arhivei

31 Iulie 2014 - Pavilion european la Spitalul de Pneumoftiziologie

Spitalul de Pneumoftiziologie dispune de un nou pavilion la standarde europene, dotat cu mobilier nou si un aparat performant Rontgencare va fi instalat in curand.

31 Iulie 2014 - De la anul sibienii platesc mai putin pentru ridicarea gunoiului

Taxa pentru ridicarea deseurilor va scadea, de la anul, la cel mult 8,5 lei pentru locuitorii Municipiului Sibiu, iar pentru locuitorii din zona rurala taxa nu va depasi valoare de 4 lei pe luna.

31 Iulie 2014 - Peste 460 de locuri de munca disponibile in judet

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu ii invita pe sibienii aflati in cautarea unui loc de munca sa treaca pe la sediul agentiei de pe strada Morilor pentru a consulta oferta

31 Iulie 2014 - Dosarul camatarilor, amanat a 7-a oara consecutiv

Dosarul camatarilor, in care cel mai cunoscut acuzat este notarul Razvan Marginean, a fost amanat de judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia pentru a saptea oara consecutiv.

31 Iulie 2014 - "Junii Sibiului" au dat startul Festivalului "Cantecele Muntilor"

Editia cu numarul 39 a Festivalului International de Folclor "Cantecele Muntilor" s-a deschis ieri cu o seara speciala dedicata culturii traditionale romanesti.

31 Iulie 2014 - "Junii Sibiului" au dat startul Festivalului "Cantecele Muntilor"

Cea de-a XXXIX-a editie a Festivalului International de Folclor "Cantecele Muntilor" s-a deschis ieri cu o seara speciala dedicata culturii traditionale romanesti.

31 Iulie 2014 - DJ Andrey Pushkarev si DJ Vasile la Airfield Festival

Portile Aerodromului Magura se deschid vineri la ora 12:00, pentru Airfield Festival, singurul festival de muzica electro din Sibiu.

31 Iulie 2014 - Gaz Metan - CSMS Iasi se joaca luni

Liga Profesionista de fotbal a stabilit probramul meciurilor etapei a II-a a Ligii I. Gaz Metan, ocupanta locului 3 dupa runda inaugurala, va juca primul meci de pe teren propriu, din acest sezon, cu

31 Iulie 2014 - Delicii culinare la "Cantecele Muntilor"

Cantece si dansuri populare, preparate traditionale din Cipru, Turcia si Cehia - toate fac parte din reteta a trei seri perfecte ce pot fi petrecute la "Cantecele Muntilor". Sibienii si turistii au

31 Iulie 2014 - Sibienii colecteaza deseurile selectiv in aproape 100.000 de recipiente

Iulie se incheie cu o veste imbucuratoare pentru sibienii din mediul rural si urban.

31 Iulie 2014 - 468 locuri de munca vacante

Pentru saptamana 31 iulie - 6 august, AJOFM Sibiu ofera pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca 466 locuri de munca, puse la dispozitie de 77 agenti economici din judet. Precizam ca 60