Înapoi la listarea arhivei

01 Iulie 2017 - CEAUNE-NCINSE, BUNATAEsI, TRADIEsII si APROAPE 3000 de VIZITATORI in MUZEUL ASTRA, AZI!!! DUMINICA se face... un gulyas urias!

MMMMM, CE BUN!!! Mirosul de gulyas la ceaun si un peisaj desprins parca din satul copilariei, au atras astazi aproape 3000 de POFTICIOSI si IUBITORI DE TRADIEsII in Muzeul ASTRA!

01 Iulie 2017 - ACCIDENT GROAZNIC pe VALEA OLTULUI: UN MORT SI 3 RANIEsI

O persoana a murit si alte trei au fost ranite in urma unui cumplit accident produs sambata dupa-amiaza pe DN7-Valea Oltului, in judetul Valcea: un autovehicul a intrat pe contrasens.

01 Iulie 2017 - Incendiu in Alma Dumbraveni: Taxi cuprins de flacari

Un echipaj de pompieri din Dumbraveni a intervenit sambata dupa amiaza, in Alma Dumbraveni, pentru izolarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism taxi. Focul, care a pornit din cauza

01 Iulie 2017 - ACCIDENT LA OCNA SIBIULUI: Un biciclist ranit

Un biciclist in varsta de 40 de ani din Ocna Sibiului a suferit un accident dupa ce s-a dezechilibrat pe strada Salinelor din oras si a cazut pe carosabil.

01 Iulie 2017 - INCIDENT IN AUTOBUZ: Femeie ranita din cauza unei frane

O femeie de 60 de ani a fost ranita in urma cu scurt timp, in timp ce se afla in autobuzul 11, pe Bdul Vasile Milea din Sibiu.

01 Iulie 2017 - BUN VENIT, IULIE?! Esi-am aflat taina!

Iulie, luna lui cuptor cum spuneau batranii, nu are un nume oarecare. Se numeste asa pentru ca este luna in care s-a nascut Iulius Cezar, si a fost botezata astfel in onoarea lui, in 44 i.Hr., anul

01 Iulie 2017 - No, da' haidati la BUJORI, ca-i praznic mare!!! Catati de poftiti la Gura Riului

Va e dor de un bulz ciobanesc, de o tocana la ceaun si de o telemea buna, toate asezonate cu nemuritoarele cantece si dansuri traditionale din miez de Marginime? Atunci MUSAI veniti cu mic, cu mare,

01 Iulie 2017 - ACCIDENT PE A1, la IESIREA SPRE AGNITA

Calea 1 Sibiu-Sebes pe A1 (pe o banda) este blocata din pricina unui autoaccident!