Înapoi la listarea arhivei

17 Iulie 2018 - Semnal: "Avem o stema cu acvila incoronata, ce altceva ne mai trebuie?"

Am primit publicatia trimestriala a cadrelor militare in rezerva si in retragere din judetul Sibiu "Rezervistul sibian" (anul V, nr. 2, 2018), in care, redactorul-sef col.rtr. Ioan Parean, pe buna

17 Iulie 2018 - Casa Muzeala a satului Sacadate isi redeschide portile! SUFLETUL SATULUI ARE SALAS FAIN...

"Dragii nostri, momentul mult asteptat, in sfarsit, a venit!

17 Iulie 2018 - Alte vremuri, alte... vacante

Am auzit azi o discutie intre cateva copile de 11-12 ani. Am ramas cu un gst amar si mi s-a facut brusc dor de... vacantele de vara de demult... "Ei, scart, mie stii ce imi place in vacanta? Sa stau

17 Iulie 2018 - BICICLETA FERMECATA din Cisnadie a ajuns la... BUCURESTI!

Marti, 17 iulie, in jurul orelor 17.00, Dumitru Stelea a ajuns la Bucuresti! Pedaland simplu si frumos, prin tara, intr-un tur ce isi propune sa cuprinda aproximativ... 4000 de kilometri. Cisnadianul

17 Iulie 2018 - Gest impresionant - O femeie din Sibiu a donat un rinichi sotului. I-a salvat viata

In ziua de astazi e foarte greu sa gasesti pe cineva care sa faca un gest binevoitor. O femeie din Sibiu a uimit o tara intreaga dupa ce a decis sa ii doneze un rinichi sotului ei. Cei doi sunt

17 Iulie 2018 - Centrul Chinologic Sibiu primeste echipament pentru depistarea contrabandei cu tutun

IGPR va oferi celor de la Centrul Chinologic Sibiu echipamente electronice pentru detectare si control ce vor fi folosite ca sa fie depistata contrabanda cu tutun.

17 Iulie 2018 - UPDATE FOTO Femeie cazuta in gol de la etajul cinci dintr-un bloc de pe Semaforului

O femeie de 61 de ani a cazut in gol de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Semaforului la numarul 14. Aceasta a murit pe loc.

17 Iulie 2018 - FOTO - Biserica dedicata celor cu deficiente de auz la Sibiu

Biserica dedicata persoanelor cu deficiente de auz din Sibiu a fost resfintita sambata trecuta de catre Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza.

17 Iulie 2018 - STATISTICA IMBUCURATOARE: Peste 2.000 de sibieni au vazut filme la Caravana Metropolis 2018!

Cea de-a 7-a editie a "Caravanei Metropolis" a ajuns anul acesta pe 10 iulie la Sibiu, aducand cele mai bune filme europene, proiectate in aer liber. Astfel, in perioada 10-15 iulie, peste 2.000 de

17 Iulie 2018 - Lucrari pe autostrada Sibiu - Deva. Atentie cum mergeti

Centrul Infotrafic a anuntat faptul ca marti se vor executa mai multe lucrari pe autostrada A1, Sibiu - Deva. In acest sens sunt instituite restrictii de trafic.

17 Iulie 2018 - 600 de artisti din sase tari umplu SIBIUL cu FOLCLOR la "Cantecele Muntilor"

*Bogatia si diversitatea culturii traditionale de pe trei continente - Europa, Asia si America - sunt sarbatorite la Sibiu, gratie "Cantecelor Muntilor", cel mai mare festival folcloric al judetului.

17 Iulie 2018 - ATUNCI CAND... SE INTAMPLA LUCRURI FAINE: Sectia Clinica O.R.L a Spitalului Judetean, complet renovata, modernizata si extinsa!

DA! Se intampla si lucruri bune si foarte bune in sanatate: luna iulie aduce o noua veste buna pacientilor si cadrelor medicale ale Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu: lucrarile de renovare,

17 Iulie 2018 - FOTO - A intrat cu masina in stalp. Soferul era beat si nu are nici permis

Un tanar de 25 de ani a intrat cu autoturismul intr-un stalp in noaptea de luni spre marti. Acesta avea o alcoolemie de peste 0.70 mg/l alcool pur in aerul expirat.

17 Iulie 2018 - Sibian prins la furat pe Litoral in Eforie Nord

Un barbat de 50 de ani din Sibiu a dosit mai multe produse dintr-un supermarket si a incercat sa iasa din magazin fara sa plateasca.

17 Iulie 2018 - Noile autobuze intarzie la Sibiu - Primaria obligata sa reanalizeze o oferta respinsa initial

Municipalitatea sibiana este obligata prin sentinta judecatoreasca sa reanalizeze o oferta ce fusese declarata neconforma in cazul licitatiei pentru achizitia de autobuze noi.

17 Iulie 2018 - Proiectul autostrazii Sibiu - Pitesti, amanat din nou - Ursii sunt de vina

Daca va mai mira sau nu, ei bine trebuie sa va spunem ca Agentia pentru Protectia Mediului cer revizuirea proiectului autostrazii Sibiu - Pitesti.

17 Iulie 2018 - Casa Albastra, gazda expozitiei "10 ani de la inaugurarea Galeriei de Arta Romaneasca"

EVENIMENT: Anul acesta Muzeul National Brukenthal aniverseaza implinirea a zece ani de la inaugurarea Galeriei de Arta Romaneasca. Pentru prima oara in istoria muzeului, colectiei de pictura

17 Iulie 2018 - ACCIDENT IN ZORI, LA MEDIAS. Vinovat: un tanar baut, FARA PERMIS

Ora 4.50, municipiul Medias: un sofer de 25 de ani, localnic, in timp ce circula dinspre str Mihai Viteazu spre str Campului, a pierdut controlul directiei. Drept urmare, a intrat in coliziune cu un

17 Iulie 2018 - FOTO: Baut si fara permis, a intrat cu masina in stalp

Fara permis si baut, un tanar in varsta de 25 de ani din Medias a intrat cu autoturismul in stalp. Accidentul rutier a avut loc marti dimineata in jurul orei 4.50 pe strada Mihai Viteazul din Medias.

17 Iulie 2018 - Noile autobuze intarzie la Sibiu - Primaria obligata sa reanalizeze o oferta respinsa initial

Municipalitatea sibiana este obligata prin sentinta judecatoreasca sa reanalizeze o oferta ce fusese declarata neconforma in cazul licitatiei pentru achizitia de autobuze noi.

17 Iulie 2018 - Vitezoman pe DN1 la Sibiu - Politistii uimiti de viteza inregistrata de radar

Un sofer a reusit sa bata un record de viteza inregistrat la Sibiu. Radarul l-a prins cu o viteza cu 91 de kilometri pe ora mai mult decat limita in zona respectiva.