Înapoi la listarea arhivei

20 Noiembrie 2018 - Persoana blocata in casa. Pompierii sparg usa

Pompierii sibieni au fost chemati in ajutor marti seara. Sunt nevoiti sa sparga usa unui apartament de pe bulevardul Mihai Viteazu.

20 Noiembrie 2018 - ACCIDENT la intersectia dintre strazile Vasile Aaron si Electricienilor. Soferul vinovat a abanonat autoturismul si "a luat-o la sanatoasa"! Politistii il cauta!

Accident in municipiul Sibiu, pe strada Vasile Aaron, la intersectia cu strada Electricienilor. Este vorba de coliziunea dintre 2 turisme, posibil pe fondul depasirii neregulamentare. Soferul

20 Noiembrie 2018 - Cancerul de pancreas, cel mai letal din Europa - Rata mortalitatii in Romania

La nivel european, cancerul de pancreas este cel mai letal tip de cancer. Anul, 95.000 de europeni trec prin suferinte groaznice, ajungand sa moara din cauza acestei boli necrutatoare.

20 Noiembrie 2018 - Persoana blocata in casa pe strada Electricienilor - Intervin pompierii

Pompierii au intervenit de urgenta pe strada Electricienilor din Sibiu pentru deblocarea unei persoane dintr-o locuinta.

20 Noiembrie 2018 - SIBIU, EVENIMENT DE COLECEsIE CU IMPACT NAEsIONAL: Sesiune de comunicari stiintifice "Patrimoniul cultural inainte si dupa Marea Unire"

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Departamentul Centenar si Directia Judeteana pentru Cultura Sibiu va invita, in zilele de 22-23 noiembrie 2018, la Sesiunea de comunicari stiintifice

20 Noiembrie 2018 - MUNICIPIUL SIBIU: 5000 de steaguri tricolore arborate de Ziua Nationala, in an Centenar

Pentru ca in 2018 Romania marcheaza anul Centenarului Marii Uniri, Primaria Sibiu a montat, deja, pentru Ziua Nationala, nu mai putin de 5000 de steaguri pe 90 de strazi din centru si din cartiere.

20 Noiembrie 2018 - "Se schimba... schimbarea"?! Cum va arata, pana la urma, Guvernul Dancila II?

Opt ministere isi vor schimba titularii; anunta, deunazi, conducerea actualului Guvern. Concret, CExN a votat la inceputul saptamanii, pentru numirea urmatorilor ministri: - Munca: deputatul Marius

20 Noiembrie 2018 - Betiv la volan pe DN14 - Alcoolemie mare

Inconstienta unui sofer s-ar fi putut termina tragic pentru el sau pentru alti participanti la trafic. Acesta a fost prins de politistii de la rutiera, iar rezultatul de pe etilotest i-a uimit.

20 Noiembrie 2018 - Razie in trafic la Ocna Sibiului - Sofer prins fara permis

Pentru unii soferi faptul ca nu detin permis de conducere nu ii impiedica sa se urce la volan. Doar ca atunci cand se intalnesc cu politistii de la rutiera trebuie sa dea explicatii.

20 Noiembrie 2018 - Aburit de alcool la volan - Accident in giratoriu pe Mihai Viteazu

Alcoolul i-a diminuat unui sofer sibian reactiile si puterea de concentrare. Astfel ca nu a mai fost atent la masinile din jurul lui si s-a ciocnit cu una dintre ele.

20 Noiembrie 2018 - 20 Noiembrie, ZIUA INTERNAEsIONALA A DREPTURILOR COPIILOR

E plina lumea de copii! EI SUNT... VIITORUL! Ce vorbe mari, ce... vorbe goale! Oare cati dintre noi, cei traitori azi, bagam in seama rostul, rolul si... viata copiilor! Oare cator dintre noi ne

20 Noiembrie 2018 - O fi crezut ca noaptea, prin sat, nu-l prinde POLIEsIA? Avea alcoolemie peste 1,10!!!

La data de 20 noiembrie a.c., in jurul orei 01.00, pe DN 14, politistii au testat alcoolscopic un barbat in varsta de 42 de ani, din Slimnic. Soferul conducea un autoturism pe raza localitatii Seica

20 Noiembrie 2018 - FAIN ASA! HC Sibiu obtine o noua victorie pe teren propriu

SPORTUL SIBIAN POATE AVEA INCREDERE IN VIITOR! HC Sibiu a obtinut luni seara o noua victorie pe teren propriu. Handbalistii sibieni s-au impus in fata celor de la CS Minaur Baia Mare cu scorul de