Înapoi la listarea arhivei

29 Iunie 2019 - Detalii despre accidentul de pe Milea - Motociclistul a trecut pe rosu

Noi detalii despre accidentul ce a avut loc pe bulevardul Vasile Milea, sambata dimineata, ies la iveala. Potrivit politistilor sibieni, ambii soferi s-au ales cu dosare penale.

29 Iunie 2019 - Viorica Dancila este noul presedinte al PSD

Viorica Dancila este noul presedinte al PSD. Ea a fost votata de catre delegatii prezenti la Congresul extraordinar al partidului. Presedinte executiv al formatiunii este Eugen Teodorovici, iar

29 Iunie 2019 - TEZAURUL mostenit din strabuni va asteapta cu minunate ateliere in Muzeul ASTRA

Intr-o luna dedicata Iei, Muzeul ASTRA isi intampina vizitatorii cu ateliere interactive care ilustreaza TEZAURUL mostenit din strabuni!

29 Iunie 2019 - VIDEO Iohannis aplaudat la Sibiu. A primit medalia de onoare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost aplaudat indelung si in mod repetat, sambata la Sibiu, in sediul formatiunii pe care a condus-o ani de zile, la Forumul Democrat al Germanilor din

29 Iunie 2019 - FOTO Pompier sibian aflat in timpul liber - A oferit primul ajutor motociclistului ranit pe Milea

Omul potrivit la locul potrivit - Pompierul sibian Szekely Mihaly a aratat ca este un om devotat semenilor, dar si meseriei sale si a intervenit prompt la un accident rutier, desi se afla in timpul

29 Iunie 2019 - FOTO Liniste si pace in parcul Sub Arini inspre Zoo - Sibienii nu au vazut niciun urs

S-a dat alarma sambata dimineata la Sibiu. Parcul Sub Arini a fost asaltat de politisti si jandarmi, dupa ce, in jurul orei 05.00, printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul ca pe strada

29 Iunie 2019 - Accident pe Stefan cel Mare - Soferul era beat, fara permis si cu o masina furata

Politistii au intervenit, vineri seara, pe starda Stefan cel Mare, la un accident rutier intre o autobasculanta si un autoturism. Potrivit oamenilor legii, soferul vinovat a fugit de la locul

29 Iunie 2019 - Scandal la un fast food pe Milea - Barbat batut crunt, dus in stare critica la spital

Un barbat a ajuns la Urgenta la Spitalul Judetean Sibiu, in stare critica, dupa ce in noaptea de vineri spre sambata a fost agresat de alti trei barbati, la un fast food de pe Milea.

29 Iunie 2019 - VIDEO A inceput Deep Forest Fest - Cei mai tari DJ la festivalul aflat la 100 de kilometri de Sibiu

Municipiul Ramnicu Valcea este in acest week-end capitala muzicii electronice in Romania. Zeci de artisti romani si internationali sunt prezenti la prima editie a DEEP Forest Fest.

29 Iunie 2019 - ALERTA in parcul Sub Arini din Sibiu. S-a semnalat prezenta unui urs

Jandarmii si Politia Locala au impanzit sambata dis de dimineata zona parcului Sub Arini. O persoana a sunat la 112 si a anuntat ca in zona strazii Bahluiului este un urs.

29 Iunie 2019 - UPDATE VIDEO - ALERTA in parcul Sub Arini din Sibiu. S-a semnalat prezenta unui urs

Jandarmii si Politia Locala au impanzit sambata dis de dimineata zona parcului Sub Arini. O persoana a sunat la 112 si a anuntat ca in zona strazii Bahluiului este un urs.

29 Iunie 2019 - FOTO Accident intre o masina si o motocicleta pe Milea - Soferul era beat

Politistii sibieni anunta ca un sofer in varsta de 35 de ani, din Valcea, si un motociclist din Sibiu au fost implicati intr-un accident pe bulevardul Vasile Milea.

29 Iunie 2019 - URS la plimbare prin Sub Arini?!?

"

29 Iunie 2019 - CSU Sibiu l-a transferat pe Rolland Torok de la U Cluj

CSU Sibiu si extrema de forta a echipei nationale a Romaniei si-au dat mana pentru un contract care se va intinde cel putin pe doua sezoane. Roland Torok (2.03m, 28 de ani, nascut in Oradea) vine de

29 Iunie 2019 - VIDEO-Urs de peste 250 de kg filmat in Parcul Sub Arini din Sibiu

Un urs de talie medie, despre care martorii spun ca ar avea intre 250 si 300 de kilograme, a fost filmat in aceasta dimineata in Parcul Sub Arini din Sibiu.

29 Iunie 2019 - Jandarmeria patruleaza in Parcul Sub Arini. Un urs ar fi ajuns iar in Sibiu

In cursul zilei de sambata mai multi jandarmi au fost trimisi sa patruleze in zona parcului Sub Arini dupa ce mai multi sibieni au vazut un urs.

29 Iunie 2019 - 5 in 1: Un maramuresean angajat in Sibiu, a furat o autoutilitara de unde lucra si... a facut accident. Baut si fara permis!

La data de 28 iunie,

29 Iunie 2019 - INCREDIBILA poveste (adevarata!) cu o barza, niste salvatori si... cele mai alese sentimente

"

29 Iunie 2019 - Avertizare pentru romanii care calatoresc in Grecia - Este risc ridicat de incendii de padure

MAE (Ministerul Afacerilor Externe) informeaza romanii care isi petrec concediul in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendii de padure.

29 Iunie 2019 - Rezultatele finale ale Evaluarii Nationale se afiseaza sambata

Rezultatele dupa contestatii ale Evaluarii Nationale vor fi afisate sambata, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei.

29 Iunie 2019 - Klaus Iohannis la Sibiu: Sunt presedintele Romaniei si vreau sa raman presedintele Romaniei, nu al Consiliului European

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost distins sambata, la Sibiu, cu Medalia de Onoare a Forumului Democrat al Germanilor din Romania.

29 Iunie 2019 - Motociclist accidentat in municipiul Sibiu. Soferul implicat in eveniment bause!

Accident in

29 Iunie 2019 - Noul jucator al CSU Sibiu: a cucerit un titlu national, trei Cupe si doua Supercupe

BC CSU Sibiu si extrema de forta a echipei nationale a Romaniei si-au dat mana pentru un contract care se va intinde cel putin pe doua sezoane. Roland Torok (2.03m, 28 de ani, nascut in Oradea) vine

29 Iunie 2019 - Cristian: O barza ingrijita si eliberata s-a intors la salvatori

Dupa ce acum doi ani a fost preluata de Asociatia Prietenii Berzelor pentru ca si-a pierdut cuibul in urma unei furtuni, o barza s-a intors la Cristian sa-si faca un cuib nou chiar langa salvatorii

29 Iunie 2019 - FOTO - Accident pe DN1 intre Vestem si Sibiu - O femeie ranita

Accidentul s-a petrecut vineri seara pe drumul national 1 intre Vestem si Sibiu in apropiere de intersectia catre Cisnadie.