Înapoi la listarea arhivei

06 Iunie 2020 - FC Hermannstadt a pierdut amicalul cu CFR Cluj, scor 2-1. Yazalde a inscris golul sibienilor

Echipa sibiana a cedat, in aceasta seara, in Gruia, cu 2-1 in fata campioanei en-titre si, totodata, liderul la zi al clasamentului Ligii 1.

06 Iunie 2020 - Vela, despre a treia etapa de relaxare - "Vor fi multe suprize placute"

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus ca urmeaza a treia etapa de ralaxare, incepand cu 15 iunie. Acesta a precizat ca " vor fi multe surprize placute".

06 Iunie 2020 - FOTO: Oaie scoasa de pompieri dintr-un canal din Selimbar

Pompierii sibieni au avut parte de o misiune mai speciala, sambata dupa amiaza. Au salvat o oaie care a cazut intr-un canal.

06 Iunie 2020 - Tataru spune ca al doilea val de coronavirus va fi diferit - "Trebuie sa fim pregatiti"

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca un eventual al doilea val al epidemiei de coronavirus nu va avea aceeasi intensitate ca primul. Cu toate acestea, trebuie sa fim pegatiti pentru orice,

06 Iunie 2020 - Cum a reusit ministrul Tataru sa nu se infecteze cu coronavirus - "Am fost in acele focare, luandu-mi masuri de precautie"

Inca de la debutul pandemiei de coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat mai multe vizite in spitalele din tara. Acesta a povestit, la Digi24, cum a reusit sa nu se infecteze.

06 Iunie 2020 - Doi sibieni au fugit din izolare - S-au ales cu amenda

Sibienii s-au saturat sa stea in izolare. Politistii au depistat, in cursul zilei de vineri, doua persoane care nu au respectat masurile impuse.

06 Iunie 2020 - Peste 1.800 de sibieni sunt in continuare izolati la domiciliu

In judetul Sibiu sunt, in continuare, peste 1.800 de persoane izolate la domicliu. De asemenea, 25 de oameni se afla in carantina.

06 Iunie 2020 - Sufletul Sibiului, surprins intr-un video inedit - E creat doar din fotografii

Avem un oras minunat. Nu o spunem doar noi, ci si o lume intreaga care il lauda, precizand ca este unul dintre cele mai frumoase orase de pe intreg mapamondul. "Sufletul" Sibiului este surprins

06 Iunie 2020 - Sibiul ramane la 509 infectari cu coronavirus - ZERO cazuri raportate sambata

De la debutul pandemiei si pana in prezent, au fost confirmate 20.290 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19 (coronavirus) in Romania. Dintre acestea, 509 sunt la Sibiu.

06 Iunie 2020 - GCS raporteaza 187 cazuri noi de coronavirus - In total sunt 20.290 infectari in Romania

Grupul de Comunicare Strategica (GCS) informeaza ca, pana astazi, 6 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 20.290 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19 (coronavirus).

06 Iunie 2020 - India a devenit una dintre cele mai afectate tari de pandemia de coronavirus

India a devenit una dintre cele ma afectate tari de pandemia de coronavirus. A fost raportat un numar record de infectari - peste 9.800 in ultimele 24 de ore. In prezent, India se afla pe locul sase

06 Iunie 2020 - Citu, despre dublarea alocatiior - "Au fost aprobate in Parlament, fara sa aiba sursa de finantare"

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat ca Parlamentul a dublat din nou alocatiile copiilor din pix, fara sa aiba o sursa de finantare.

06 Iunie 2020 - OMS recomanda purtarea mastii in public

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda purtarea mastilor de protectie in public pentru a nu permite raspandirea coronavirusului. Mastile reprezinta o "bariera" pentru picaturile cu agenti

06 Iunie 2020 - Plajele din Vama Veche s-au deschis - Au crescut preturile sezlongurilor

Plajele din Vama Veche s-au deschis incepand cu acest sfarsit de saptamana. Preturile pentru sezlonguri au crescut cu 5 lei, astfel ca acum inchirierea lor costa 30 de lei in timpul saptamanii si 35

06 Iunie 2020 - Apartament in flacari la Medias in toiul noptii

Un incendiu a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la Medias. Un apartament a fost cuprins de flacari.