Rezultatele 1 - 8 din 8 (0.170 secunde)

Articole despre "alimente expirate reduse"

Un fost deputat USR depune un proiect de amanare a alegerilor parlamentare

Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 14:06
Anuntul lui Dohotaru vine dupa ce joi seara, la Antena 3, presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca partidul pe care il conduce ia in calcul amanarea alegerilor parlamentare din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe 29 septembrie, Curtea Constitutionala a respins, ca neintemeiata, sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an.

Guvernul a stabilit deja data alegerilor parlamentare, prin hotarare, pentru ziua de 6 decembrie 2020.

Intre ultimele ore de "libertate" si primele de stare de urgenta, la Sibiu e pustiu de normal

Luni, 16 Martie 2020, ora 22:45
Evident ca daca unii stau acasa, consumand din stocul praduit de la mall si uitandu-se cu ochii injectati la fakeuri despre mutatiile coronavirusului sau despre alte panici aflate in trend, altii lucreaza pentru ei. Pentru ca asa e mersul lucrurilor. Unii trebuie sa se si jertfeasca, nu? Chiar si presa aia pe care toti o injura, dar o consuma ca pe, vorba aia, faina sau ulei ieftin din mall. Nu ca ne-am lauda, nu ca am sta sa va suflam in ceafa, nu va agitati degeaba, dar chiar nu puteam rata

Un sibian se pregateste pentru un raliu inedit: 20.000 de km cu Dacia pana in Mongolia si inapoi

Luni, 25 Februarie 2019, ora 09:10
Un sibian se pregateste pentru un raliu inedit: 20.000 de km cu Dacia pana in Mongolia si inapoi
Raliul Mongoliei este una dintre cele mai aventuroase competitii din lume. Un sibian a decis sa se inscrie in cursa pentru o cauza nobila. Va face 20.000 de km cu o Dacia, alegandu-si un traseu dificil care sa-i aduca o experienta unica in viata.
Valentin Dragomir are 38 de ani, s-a nascut si crescut in Sibiu si in prezent administreaza o firma de activeaza in domeniul pneumaticii industriale. Spune ca stie despre acest raliu si viseaza sa participe la el de aproximativ 5 ani. "Decizia de a ma

Media parlamentarilor: Unul din trei isi verifica mailul. Ce a fost, ce va fi

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 21:33
Media parlamentarilor: Unul din trei isi verifica mailul. Ce a fost, ce va fi
La inceputul saptamanii trecute, am transmis tuturor parlamentarilor de Sibiu, 11 la numar, un mail in care le-am solicitat sa ne comunice ce a fost bun in 2015, ce-si propun in 2016 si daca isi mai doresc un mandat la alegerile de anul viitor. Din cei 11 parlamentari, doar zece au un mail trecut in pagina lor de pe site-ul Camerei Deputatilor. Ioan Axente nu are decat un program la cabinetul parlamentar din Agnita si un numar de telefon al sefului de cabinet.
Cei care au raspuns sunt Ioan

Ce a facut anul trecut DSVSA Sibiu? 306 tone de alimente confiscate au ajuns la PROTAN. S-au aplicat amenzi totalizand 102.600 lei

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 00:24
Ce a facut anul trecut DSVSA Sibiu? 306 tone de alimente confiscate au ajuns la PROTAN. S-au aplicat amenzi totalizand 102.600 lei
Pentru a asigura piata de desfacere judeteana, nationala, intracomunitara si exportul cu produse alimentare de calitate si salubre, Conducerea Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a Judetului Sibiu, prin personalul de specialitate a avut in obiectiv implementarea, in anul 2014, a unor proceduri si mecanisme de control, care sa asigure ca alimentele care ajung pe masa consumatorului indeplinesc conditiile de calitate si ca riscul contaminarii este redus la minim, prin:

Actualizare. Energosib-ul fuzioneaza cu Urbana. "Nu exista nici cel mai mic risc de intrerupere a apei calde si caldurii"

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 13:11
Actualizare. Energosib-ul fuzioneaza cu Urbana. "Nu exista nici cel mai mic risc de intrerupere a apei calde si caldurii"
Cu pierderi de peste jumatate de milion de lei (aproape jumatate din cifra de afaceri) la finele anului trecut, cu pierderi de 40% pe retelele de apa calda menajera, cu o productie de energie termica "total ineficienta" si fara a avea licenta de furnizare a caldurii de mai bine de un an, Energosib va fi desfiintata.

Energosib SRL este o societate comerciala detinuta in totalitate de Consiliul Local Sibiu, al carei obiect este furnizarea caldurii si a apei calde in cartierul Hipodrom pentru 782

Alimentele aproape expirate reduse

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 09:06
Alimentele aproape expirate reduse
Alimentele care sunt aproape expirate ar putea sa fie vandute la preturi reduse.

Doi senatori propun ca alimentele care sunt aproape expirate sa fie vandute la preturi reduse. Astfel, produsele ce sunt in prag sa se strice pot fi vandute cu o reducere de pana 70%.

Chioscarii sibieni, sucariti pe Primarie

Miercuri, 27 August 2008, ora 12:38
Proprietarii de chioscuri comercial - alimentare din Sibiu sunt nemultumiti ca Primaria nu a mai prelungit contractele de inchiriere si astfel sunt in imposibilitate de a mai functiona. Ei s-au adresat edililor orasului, chiar in ultima sedinta a Consiliului Local, insa nu au primit nici un raspuns clar. Desi multe dintre aceste chioscuri si-au schimbat mult - in bine - aspectul, fiind si aprobate de Serviciul de Sistematizare a orasului, functioneaza in zone in care exista foarte multi

Cele mai citite stiri
Sibiu: "Tiganiada" de pe str. Kogalniceanu nr. 2, faza pe ianuarie a.c.
A curs ceva apa pe Cibin de cand relatam, in "Tribuna", despre infectia de pe str. Kogalniceanu nr. ...
FOTO: Lacurile de la Ocna Sibiului, vindecatoare si pe timp de iarna
Daca in timpul verii lacurile sarate de la Ocna Sibiului ne bucura trupul racorindu-ne, iata ca si ...
Cea mai moderna scoala din tara, gandita si construita de primarul PSD Nicolae Lazar
Prima scoala inteligenta construita intr-o comunitate vulnerabila din Romania va fi inaugurata la ...