Articole despre "dorin cioaba ajutor consular"

Rezultatele 1 - 5 din 5 (0.050 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor: "Noi am cerut ajutor consular de la statul roman, nu ajutor financiar"

Luni, 19 August 2013, ora 09:37

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor: "Noi am cerut ajutor consular de la statul roman, nu ajutor financiar"Acesta spune ca declaratiile sale au fost interpretate gresit, si ca au cerut sprijinul statului roman in emiterea documentelor, pentru a vedea daca asigurarea tatalui sau, care este angajat, acopera sau nu din costurile spitalizarii.

El a mentionat ca, daca asigurarea este valabila si acopera doar o parte din costuri, familia va suporta fara probleme diferenta.

"Am cerut ajutor de la stat, sa ne emita documentele, ca este asigurat. Noi am cerut ajutor consular, nu financiar, sa vedem

Actualitate / stiri Actualitate131 vizite[ Adevarul ]

Regele Romilor, inmormantat astazi. Vadim Tudor: "Eram apropriati, ii spuneam frate Florin. Dorin va fi un rege foarte bun"

Vineri, 23 August 2013, ora 10:42

Regele Romilor, inmormantat astazi. Vadim Tudor: "Eram apropriati, ii spuneam frate Florin. Dorin va fi un rege foarte bun"UPDATE 12.15 Beniamin Lup, consilier al fostului rege Florin Cioaba, a declarat ca fiul cel mic, Daniel, va fi conducator peste organizatia internationala a romilor, iar fiul cel mare, Dorin, rege al romilor. Practic vor exista doua coroane si doi regi.

UPDATE 12.05 Vadim Tudor a declarat, acoperit de sunetul asurzitor al fanfarei aflate la inmormantare, ca a fost foarte apropriat de autoproclamatul rege al romilor, Florin Cioaba.

"Am venit la un frate. El imi spunea mie frate Vadim si

Personalitati / Florin Cioaba534 vizite[ Adevarul ]

Alba-neagra cu inima regelui Cioaba

Marti, 20 August 2013, ora 00:19

Alba-neagra cu inima regelui CioabaTrupul neinsufletit al regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, este adus pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Otopeni in cursul acestei dimineti, cu primul zbor catre Romania.

"Nu l-am adus astazi (n.r. - ieri) pentru ca nu s-au finalizat formalitatile pentru repatriere. Va fi adus cu prima cursa catre Romania, charter, zbor privat sau de linie. De la aeroport, trupul va fi dus cu un transport mortuar catre Sibiu", a declarat, pentru "Adevarul", Dan Cioaba, fiul cel mic

Actualitate / stiri Actualitate179 vizite[ Adevarul ]

Urzeala tronurilor: cum s-au ales tiganii cu doi regi

Luni, 26 August 2013, ora 00:36

Urzeala tronurilor: cum s-au ales tiganii cu doi regiLa poarta familiei Cioaba, pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu, s-a adunat, vineri, puzderie de romi, inca de la primele ore ale diminetii. Au venit toti sa-si planga regele si sa asiste, dupa traditie, la ungerea noului rege.

Inmormantarea s-a desfasurat dupa un program stabilit dinainte. La ora 11.00, a inceput slujba religioasa, la ora 12.00 - ceremonia de incoronare, iar abia la ora 15.00, cortegiul funerar a pornit spre cimitir. Alaiul funerar a numarat aproximativ 1.000 de persoane.

Personalitati / Florin Cioaba454 vizite[ Adevarul ]

Ninel Potarca, fost candidat la presedintie, a starnit scandal la consiliul de coroana al romilor de la Sibiu. "Nu sunt de acord cu unii care spun "Gata, Dorin primeste coroana"

Vineri, 23 August 2013, ora 00:16

Ninel Potarca, fost candidat la presedintie, a starnit scandal la consiliul de coroana al romilor de la Sibiu. "Nu sunt de acord cu unii care spun "Gata, Dorin primeste coroana"Ninel Potarca participa la funerariile regelui Florin Cioaba fiind lider al romilor din judetul Gorj, unde s-a nascut Florin Cioaba.

Acesta a starnit, in aceasta seara, un adevarat scandal la consiliul de coroana de la Sibiu, unde a spus ca nu Dorin, fiul cel mare la regelui Cioaba, ar trebui sa preia coroana, ci daniel, fiul cel mic. Vreau sa spun acum problema despre cei doi frati. Nu sunt de acord cu unii care spun "Gata, Dorin primeste coroana, Dorin sa preia coroana".

Trebuie sa

Actualitate / stiri Actualitate151 vizite[ Adevarul ]


Cele mai citite stiri
A treia doza de vaccin Pfizer, necesara la opt luni de la imunizare
"Ar trebui sa fim precauti pana la incheierea studiilor clinice, dar dovezile de pana acum sunt ...
FOTO: Cum va arata Calea Dumbravii - Banda speciala pentru autobuze si pista de biciclete pe trotuare
Primul pas inainte de inceperea efectiva a acestor lucrari a fost protejarea si gestionarea ...
FOTO Raluca Turcan a vizitat Selimbarul "Este in topul celor mai digitalizate primarii din Romania"
"Digitalizarea Romaniei are exemple de bune practici in comunitatile din tara conduse de oameni ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor