Articole despre "inmormantare tata dorin cioaba"

Rezultatele 1 - 18 din 18 (0.181 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Dorin Cioaba: Voi fi incoronat rege al romilor, vineri, inainte de inmormantarea tatalui meu

Joi, 22 August 2013, ora 16:25

Dorin Cioaba: Voi fi incoronat rege al romilor, vineri, inainte de inmormantarea tatalui meuDorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, spune ca va fi incoronat vineri, inainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, pentru inmormantarea tatalui sau, informeaza Mediafax.

Potrivit lui Dorin Cioaba, "incoronarea" va avea loc vineri, in jurul orei 12.00, inainte de a se pleca cu sicriul spre Cimitirul Municipal Sibiu, pentru inmormantarea lui Florin Cioaba.
"Voi fi incoronat vineri. Va fi o ceremonie in casa. Ceremonia, ca si incoronarea va avea loc in

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Romania Libera ]

Dorin Cioaba, incoronat rege al romilor

Vineri, 23 August 2013, ora 00:49

Dorin Cioaba, incoronat rege al romilorDorin Cioaba va primi coroana de rege al romilor de la mama, Marica, fratele Daniel si de la consilierii tatalui sau, Florin Cioaba * Florin Cioaba va fi dus la Cimitir cu fanfara, car alegoric, iar cortegiul funerar se va opri la fiecare intersectie mare

Regele autointitulat al romilor, Florin Cioaba, va fi inmormantat vineri. Cortegiul funerar va traversa orasul pe jos, cu car alegoric si sunet de fanfara. Se vor canta cantece religioase si cortegiul se va opri la fiecare intersectie

Personalitati / Florin Cioaba597 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Dorin Cioaba: Tata a fost omorat cu zile. E vorba de malpraxis in acest caz!

Miercuri, 21 August 2013, ora 10:52

Dorin Cioaba: Tata a fost omorat cu zile. E vorba de malpraxis in acest caz!Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor care a murit la Spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, a declarat, miercuri dimineata, ca tatal sau "a fost omorat cu zile", el acuzandu-i de malpraxis pe medicii turci.

Dorin Cioaba a sustinut, miercuri dimineata, ca are documente medicale cu care poate dovedi ca a fost vorba despre malpraxis in cazul tatalui sau.

"Am toate actele, cred si am siguranta, voi vorbi si cu specialisti, ca tata este caz de malpraxis. A fost omorat cu zile, iar actele dovedesc acest lucru", a spus fiul cel mare al lui Florin Cioaba.

El a mai sustinut ca Ministerul Afecerilor Externe nu a facut nimic pentru a-i ajuta familia pana cand cazul nu a fost mediatizat de presa.

"Pana cand nu am facut scandal in presa, consulul nu s-a miscat din fotoliu, MAE s-a miscat foarte greu prin consulat", a sustinut Dorin Cioaba.

Marti, Dorin Cioaba declara, la spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, ca au existat nelamuriri privind informatiile de la spital, din cauza lipsei unui dialog si din cauza translatorilor, care nu au transmis ce trebuia, si ca medicii "si-au dat tot interesul" pentru a-i salva tatal, fiind in permanenta langa familia sa.

"In Romania au fost zile libere si nu am putut lua legatura pentru a ne pune la dispozitie asigurarea de sanatate. Imediat ce am avut-o, am adus-o la spital si imediat s-au intocmit formalitatile si in cel mai scurt timp trupul tatalui meu va fi transportat la avion. S-au vehiculat anumite sume ...

Actualitate / stiri Actualitate208 vizite[ Ora de Sibiu ]

Dorin Cioaba: Au fost nelamuriri privind informatii din spital, translatorii n-au transmis ce trebuie

Marti, 20 August 2013, ora 11:04

Dorin Cioaba: Au fost nelamuriri privind informatii din spital, translatorii n-au transmis ce trebuieDorin Cioaba a declarat, marti, la spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, ca au existat nelamuriri privind informatiile de la spital, din cauza lipsei unui dialog si din cauza translatorilor, care nu au transmis ce trebuia, el sustinand ca medicii "si-au dat tot interesul" pentru a-i salva tatal.
Fiul cel mare al autointitulatului rege al romilor a declarat, marti dimineata, ca tatal sau avea asigurare medicala, insa initial aceasta nu a putut fi pusa la dispozitia spitalului din Antalya

Actualitate / spital123 vizite[ Gandul ]

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor: "Noi am cerut ajutor consular de la statul roman, nu ajutor financiar"

Luni, 19 August 2013, ora 09:37

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor: "Noi am cerut ajutor consular de la statul roman, nu ajutor financiar"Acesta spune ca declaratiile sale au fost interpretate gresit, si ca au cerut sprijinul statului roman in emiterea documentelor, pentru a vedea daca asigurarea tatalui sau, care este angajat, acopera sau nu din costurile spitalizarii.

El a mentionat ca, daca asigurarea este valabila si acopera doar o parte din costuri, familia va suporta fara probleme diferenta.

"Am cerut ajutor de la stat, sa ne emita documentele, ca este asigurat. Noi am cerut ajutor consular, nu financiar, sa vedem

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Adevarul ]

Inmormantarea lui Florin Cioaba: Muzica de fanfara si car alegoric

Joi, 22 August 2013, ora 19:20

Inmormantarea lui Florin Cioaba: Muzica de fanfara si car alegoricSlujba de inmormantare a lui Florin Cioaba va incepe vineri, la ora 11.00, in curtea casei acestuia, unde va fi amplasata o scena pe care invitatii isi vor rosti mesajele, apoi va fi citit testamentul, dupa care cortegiul funerar, care va fi deschis de un car alegoric, va pleca spre cimitir, informeaza Mediafax.

Dorin Cioaba, fiul cel mare al autointitulatului rege al romilor, a declarat, miercuri, ca vineri, la ora 11.00, la catafalcul lui Florin Cioaba va incepe o slujba condusa de

Actualitate / autoritati275 vizite[ Romania Libera ]

Am aflat ce contine testamentul lui Florin Cioaba! Imparteala va declansa un adevarat "jihad" intre frati!

Marti, 27 August 2013, ora 00:47

Am aflat ce contine testamentul lui Florin Cioaba! Imparteala va declansa un adevarat "jihad" intre frati!Dupa ce vor trece sase saptamani de la inmormantarea lui Florin Cioaba, familia va deschide testamentul. Actualul rege international al romilor, Dorin Cioaba, stie ce a lasat in urma tatal sau si e pregatit sa se lupte pentru drepturile lui.

Florin Cioaba a adunat multe bunuri, estimate acum la cateva milioane de euro, dupa cum sustine fiul sau cel mare, Dorin. Potrivit testamentului, imparteala e foarte clara: Dorin Cioaba mosteneste titlul, Daniel averea. Dorin Cioaba se ocupa de ani buni

Personalitati / Florin Cioaba286 vizite[ Cancan ]

Vezi in direct de la funerarile lui Florin Cioaba. Vezi programul oficial!

Vineri, 23 August 2013, ora 10:20

Vezi in direct de la funerarile lui Florin Cioaba. Vezi programul oficial!Slujba de inmormantare a lui Florin Cioaba va incepe vineri, la ora 11.00, in curtea casei acestuia, unde va fi amplasata o scena pe care invitatii isi vor rosti mesajele, apoi va fi citit testamentul, dupa care cortegiul funerar, care va fi deschis de un car alegoric, va pleca spre cimitir.

Dorin Cioaba, fiul cel mare al autointitulatului rege al romilor, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca vineri, la ora 11.00, la catafalcul lui Florin Cioaba va incepe o slujba condusa de Beniamin Poplacean, presedintele bordului de conducere al Institutului Teologic Baptist.

Ceremonia religioasa va fi urmata de citirea testamentului si de incoronarea lui Dorin Cioaba ca rege al romilor, dupa care participantii vor pleca din curtea palatului spre Cimitirul Municipal Sibiu.

Cortegiul funerar va fi deschis de un car alegoric, iar funeraliile vor include si cantece religioase, dar si muzica de fanfara.

VEZIASPECTE LIVE IN FERESTRA VIDEO DE MAI JOS

"Intre toate titlurile tatalui meu, cel de slujbas al lui Dumnezeu era cel mai important. La ora 11.00 va incepe predica si slujba de inmormantare. Apoi, afara, in curte, va continua slujba si se vor citi mesajele invitatilor pe o scena care va fi amplasata acolo. Dupa transmiterea mesajelor, vom trece la punctul cel mai dureros pentru familie, pentru mama mea. Este vorba despre citirea ordinii succesorale a tatalui meu, de incoronare si citirea primului testament al tatalui meu: testamentul politic si modul in care se ...

Personalitati / Florin Cioaba309 vizite[ Ora de Sibiu ]

Florin Cioaba va fi inmormantat azi. Fiul cel mare, Dorin, desemnat noul "rege" al tiganilor

Vineri, 23 August 2013, ora 09:06

A fost ultima noapte de priveghi acasa la Florin Cioaba si sute de oameni au venit la Sibiu sa isi ia ramas bun de la el.Pentru membrii Consiliului, orele nu au trecut insa in liniste.

Incoronarea celui care ii va lua locul autointitulatului rege al tiganilor a iscat discutii aprinse si au fost voci care l-au desemnat drept urmas pe fiul cel mic, adica pe Daniel.In cele din urma s-a ajuns la un punct comun: Dorin va fi incoronat, asa cum era stabilit, iar ceremonia va avea loc astazi,

Personalitati / Florin Cioaba113 vizite[ Radio Tv Sibiu ]

Iata ce contine TESTAMENTUL "Regelui" Cioaba! Vezi LA CAT se ridica AVEREA pe care o va mosteni FIUL CEL MIC, Daniel Cioaba!

Vineri, 23 August 2013, ora 08:26

Iata ce contine TESTAMENTUL "Regelui" Cioaba! Vezi LA CAT se ridica AVEREA pe care o va mosteni FIUL CEL MIC, Daniel Cioaba!Toata lumea este curioasa sa afle ce contine testamentul "Regelui" Cioaba, iar fiul lui cel mare si mostenitorul tronului, Dorin, a dezvaluit la ce sa ne asteptam.

Dorin Cioaba, viitorul rege autoproclamat al rromilor, fiul regelui Cioaba, a precizat, joi, la Romania TV, ca nu exista un testament scris care va fi deschis vineri, inainte de inmormantarea autointitulatului rege al rromilor, decedat in Turcia.

"Nu este un testament scris, ci unul verbal. Traditia la rromi este ca fiul cel

Actualitate / stiri Actualitate298 vizite[ Libertatea ]

Imagini din "Salonul regal" al casei lui Cioaba, in care a fost depus trupul neinsufletit al defunctului rege al romilor

Joi, 22 August 2013, ora 17:25

Imagini din "Salonul regal" al casei lui Cioaba, in care a fost depus trupul neinsufletit al defunctului rege al romilorPregatirile pentru funeraliile regelui autoproclamat al romilor de pretutindeni, la care sunt asteptate aproximativ 5.000 de persoane, au decurs normal, potrivit declaratiilor lui Dorin, fiul lui Florin Cioaba.

"Vrem sa-i oferim tatalui meu o inmormantare asa cum cred eu ca o merita. Este probabil singurul lucru pe care noi, copiii, il mai putem face pentru el", a spus Dorin Cioaba, cel care "ii urmeaza la tron" lui Florin Cioaba si care va fi incoronat rege al romilor vineri, chiar inainte

Actualitate / stiri Actualitate280 vizite[ Adevarul ]

Florin Cioaba s-a intors acasa. In sicriu

Joi, 22 August 2013, ora 00:46

Florin Cioaba s-a intors acasa. In sicriuPresedintele Romaniei, Traian Basescu, senatorul Ion Ariton, parlamentarul Madalin Voicu, presedintele Consiliului Judetean, Ioan Cindrea, cu totii au mers, miercuri, pentru a-si lua ramas bun de la Florin Cioaba, regele autointitulat al romilor.

Acesta s-a intors acasa, miercuri dimineata, in jurul orei 4.45, in sicriu, dupa ce a suferit un preinfarct in Antalya, Turcia, unde se afla in concediu. Cu totii au spus ca regreta decesul lui Florin Cioaba, un lider important al etniei rome, care

Personalitati / Florin Cioaba467 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Portile palatului Cioaba s-au deschis. In Sibiu a inceput zarva: pelerinaj la casa, prima coroana si trafic aglomerat

Miercuri, 21 August 2013, ora 00:18

Portile palatului Cioaba s-au deschis. In Sibiu a inceput zarva: pelerinaj la casa, prima coroana si trafic aglomeratLa Sibiu, oriunde intri, toata lumea vorbeste despre Florin Cioaba. De la chelnerii din restaurante la taximetristi sau chiar politisti locali, sibienii discuta doar despre ce s-a intamplat in ultimele zile cu autoproclamatul rege al romilor.
Pentru prima data de la decesul lui Florin Cioaba, eveniment petrecut duminica la o clinica din Antalya, portile vilei impunatoare a regelui romilor, de pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu, au fost deschise ieri. Intr-un colt, la intrarea in casa in care a

Actualitate / stiri Actualitate193 vizite[ Adevarul ]

Portile palatului Cioaba s-au deschis. In Sibiu a inceput zarva: pelerinaj la casa, prima coroana si trafic aglomerat

Miercuri, 21 August 2013, ora 00:16

Portile palatului Cioaba s-au deschis. In Sibiu a inceput zarva: pelerinaj la casa, prima coroana si trafic aglomeratLa Sibiu, oriunde intri, toata lumea vorbeste despre Florin Cioaba. De la chelnerii din restaurante la taximetristi sau chiar politisti locali, sibienii discuta doar despre ce s-a intamplat in ultimele zile cu autoproclamatul rege al romilor.

Pentru prima data de la decesul lui Florin Cioaba, eveniment petrecut duminica la o clinica din Antalya, portile vilei impunatoare a regelui romilor, de pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu, au fost deschise ieri. Intr-un colt, la intrarea in casa in care a

Actualitate / stiri Actualitate204 vizite[ Adevarul ]

Sicriul cu corpul lui Florin Cioaba va fi adus marti acasa

Marti, 20 August 2013, ora 00:55

Sicriul cu corpul lui Florin Cioaba va fi adus marti acasaFamilia a negociat factura si s-a ajuns de la 350.000 de dolari, la 22.000 de dolari si 15.000 de euro * Sicriul cu trupul lui Cioaba va ajunge pe Aeroportul International Otopeni si la Sibiu va fi adus cu o masina de servicii funerare * Familia isi doreste o inmormantare simpla, intr-un sicriu normal *

Au negociat cu turcii factura spitalizarii ca la piata, dar in cele din urma au reusit sa ii convinga sa ii lase sa isi ia mortul din Turcia. Familia regelui decedat al romilor, Florin Cioaba,

Actualitate / stiri Actualitate299 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Alba-neagra cu inima regelui Cioaba

Marti, 20 August 2013, ora 00:19

Alba-neagra cu inima regelui CioabaTrupul neinsufletit al regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, este adus pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Otopeni in cursul acestei dimineti, cu primul zbor catre Romania.

"Nu l-am adus astazi (n.r. - ieri) pentru ca nu s-au finalizat formalitatile pentru repatriere. Va fi adus cu prima cursa catre Romania, charter, zbor privat sau de linie. De la aeroport, trupul va fi dus cu un transport mortuar catre Sibiu", a declarat, pentru "Adevarul", Dan Cioaba, fiul cel mic

Actualitate / stiri Actualitate177 vizite[ Adevarul ]

Urmasul lui Cioaba, printul cu doua facultati

Luni, 19 August 2013, ora 00:23

Urmasul lui Cioaba, printul cu doua facultatiVestea mortii regelui Cioaba a cazut, ieri, ca un trasnet acasa la Sibiu, acolo unde toata lumea astepta noutati cum ca acesta si-a revenit dupa operatia pe cord suferita vineri, in regim de urgenta, intr-un spital din Antalya.

La telefonul fix al familiei, o voce inecata in lacrimi ii ruga pe cei care sunau sa lase rudele in pace, sa-si jeleasca mortul in liniste.
In curtea vilei impunatoare, cativa supusi ai fostului rege au tinut, ieri, portile inchise, precizand scurt: "Nu avem nimic

Actualitate / stiri Actualitate316 vizite[ Adevarul ]

Urzeala tronurilor: cum s-au ales tiganii cu doi regi

Luni, 26 August 2013, ora 00:36

Urzeala tronurilor: cum s-au ales tiganii cu doi regiLa poarta familiei Cioaba, pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu, s-a adunat, vineri, puzderie de romi, inca de la primele ore ale diminetii. Au venit toti sa-si planga regele si sa asiste, dupa traditie, la ungerea noului rege.

Inmormantarea s-a desfasurat dupa un program stabilit dinainte. La ora 11.00, a inceput slujba religioasa, la ora 12.00 - ceremonia de incoronare, iar abia la ora 15.00, cortegiul funerar a pornit spre cimitir. Alaiul funerar a numarat aproximativ 1.000 de persoane.

Personalitati / Florin Cioaba452 vizite[ Adevarul ]


Cele mai citite stiri
Se construieste hipermarketul de pe Calea Cisnadiei - USR a pierdut procesul prin care bloca proiectul
Dupa mai bine de doi ani de procese in care au incercat sa blocheze scoaterea din categoria de ...
Consiliul Judetean Sibiu a implementat semnatura electronica
90% dintre documentele din cadrul Consiliului Judetean Sibiu sunt semnate electronic, exceptie ...
Lucrarile de la Aeroportul Brasov intarziate de Constructii SA Sibiu - Brasovenii dau in judecata firma sibiana
Aeroportul care va face probabil o concurenta serioasa celui de la Sibiu, nu este gata din vina unei ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor