Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.348 secunde)

Articole despre "locuri munca sibiu"

Proiect - Mai multi copii cu risc de abandon scolar din Sibiu vor beneficia de activitati educationale

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 18:53
Datorita unei finantari norevegiene in valoare de 1.448.247 euro, se va lansa proiectul "Acces spre succes". Beneficiarul este Fundatia Europeana pentru Consultanta, Implementare si Dezvoltare (FECID), iar in cadrul programului mai devreme amintit, 980 de copii cu risc de abandon scolar din judetele Sibiu si Mures vor beneficia de activitati educationale.
"Proiectul beneficiaza de un grant in valoare de 1.448.247 euro oferit de Norvegia prin Granturile Norvegiene in cadrul Programului

Locuri care au fost: Autobaza ITS - Tursib de pe Dumbravii

Joi, 23 Decembrie 2021, ora 22:52
Maximumul acela un an si jumatate a devenit trei ani, iar in 2016, autobaza era inca "pe vine": "Noua autobaza a Tursib, construita cu 4,8 milioane euro, in Zona Industriala Vest, este aproape gata si are spatii inchise de parcare, statie de alimentare, spalatorie, igienizare, ateliere de reparatii. In a doua jumatate a anului viitor, Tursib va elibera actualul teren pe care il ocupa pe Calea Dumbravii si il va vinde".

"Odata cu disponibilizarea terenului de pe Calea Dumbravii nr. 133 - 135,

Bogdan Trif, PSD Sibiu: "De ce in Maramures si nu in Sibiu? De ce in Borsa si nu in Avrig? Asa DA, asa NU!"

Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 10:55
Partie olimpica de schi in Borsa - obiectiv realizat! Luni, 20 decembrie, s-a inaugurat partia olimpica de schi din localitatea Borsa, judetul Maramures.
Primarul orasului Borsa a depus, in 2018, la Ministerul Turismului, documentatia completa (compusa din studiu de fezabilitate si proiect tehnic) pentru accesarea unui proiect in valoare de aproximativ 22 de milioane de euro. In 25 iulie 2019, in calitate de ministru al Turismului, am fost personal la Borsa, unde am semnat contractul de

Pandemia a schimbat regimul de munca al sibienilor - Peste 8.000 de angajati, in regim de telemunca - "Cei mai multi sunt informaticieni"

Marti, 21 Decembrie 2021, ora 14:03
In luna februarie a anului 2019, doar zece persoane din judetul Sibiu erau angajate in regim de telemunca. Pe atunci era un concept prea putin cunoscut in randul salariatilor. Pandemia a venit, iar in mai 2020 s-a inregistrat un "bum", la ITM Sibiu fiind active 10.711 contracte cu clauza de telemunca.

"In cadrul contractului individual de munca in regim de telemunca sunt cuprinse unele clauze specifice obligatorii printre care cele mai importante sunt: precizarea expresa ca salariatul lucreaza

CJ Sibiu a semnat contractul pentru modernizarea a 150 de km de drum judetean - Muntii Cindrel, Valea Sadului si Zona raului Olt

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 17:51
Consiliul Judetean Sibiu a semnat contractul pentru modernizarea a 150 de km de drum judetean - Muntii Cindrel, Valea Sadului si Zona raului Olt. Valoarea cu 35% mai mica fata de valoarea estimata.

Consiliul Judetean Sibiu a semnat contractul pentru realizarea documentatiilor tehnice (DALI, PAC si PT) in vederea modernizarii si reabilitarii unui traseu de 150 de km, care strabate trei zone distincte: Muntii Cindrel, Valea Sadului si Zona raului Olt. Acesta este alcatuit din drumurile judetene:

Sibiul "se relaxeaza" - Masca nu mai este obligatorie decat in anumite locuri

Joi, 09 Decembrie 2021, ora 17:40
"In spatiile publice inchise, spatiile comerciale, spatiile publice deschise cu aglomerari de persoane, mijloacele de transport in comun, locul de munca, piete, targuri si locurile unde se formeaza cozi se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura. Prin hotarare se elimina obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru toate spatiile publice deschise

Tanara din Sibiu, premiu important la "Women of Europe" - Jenny Rasche este "ingerul pazitor" al copiilor defavorizati din judet

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 16:27
Decernarea premiilor "Women of Europe" a avut loc online, evenimentul aflandu-se la cea de-a sasea editie. Jenny Rasche, o tanara din Germania, stabilita la Sibiu, a primit premiul pentru "Femeia in actiune" pentru toate eforturile pe care le-a depus pentru integrarea comunitatilor si copiilor romi din Transilvania in Europa. Jenny este presedintele Asociatiei "Kinderhilfe Fur Siebenburgen"/"Speranta si Zambet" si prin intermediul acesteia sprijina familiile nevoiase, in special copiii care

Incidenta in Sibiu scade, dar restrictiile raman valabile - Nu se schimba nimic

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 17:22
Incidenta in municipiul Sibiu a ajuns, vineri, la valoarea de 3,93/1.000 locuitori, fiind active 668 cazuri de coronavirus. In trecut, atunci cand rata de infectare scadea sub un anumit prag, scapam de anumite restrictii. Acum insa, nu mai este relevanta valoarea acesteia. Toate masurile din ultima hotarare adoptata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU), si anume 79/09.11.2021, se aplica indiferent de rata incidentei cumulate pe ultimele 14 zile.

Asadar, chiar daca in data de

Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu vine cu surprize pentru amatorii de teatru

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 15:33
Scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu va gazdui, pana la finalul anului 2021, unele dintre cele mai iubite productii ale Nationalului sibian. Programul pentru aceasta perioada este variat si include spectacole dedicate Craciunului, dar si comedii si drame. In perioada premergatoare Zilei Nationale, publicul se poate bucura de premiera "Trei surori", regia Andreea si Andrei Grosu, si de spectacolul "Sunt o baba comunista", regia Mariana Mihu-Plier.

Potrivit reprezentantilor

Primaria orasului Avrig a organizat, in premiera, Bursa Locurilor de Munca

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 16:30
Aproximativ 160 de locuri de munca au fost oferite cetatenilor ce au participat joia trecuta la Bursa Locurilor de Munca, desfasurata la Sala "Pavilion" a Casei de Cultura a orasului Avrig. La actiune au participat 8 societati comerciale, marea majoritate agenti economici locali, dar si societati cu puncte de lucru in raza teritoriala a orasului Avrig si companii cu sediul social in Sibiu. Bursa Locurilor de Munca s-a adresat tuturor categoriilor de persoane aflate in cautarea unui loc de munca

Craciunul e pornit de peste 2000 de ani. Nu ai cum sa-l repornesti la Sibiu

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 19:48
De exemplu, expresia "imunizat", care este parte indispensabila a neo-limbajului de lemn pandemist. Cum face omul prima doza, gata "s-a imunizat". Idem si cu celelalte doze facute. Si la pariu ca asa va fi si cu dozele viitoare. Pai, daca esti imunizat, inseamna ca esti... imunizat. Adica pa-pa, ai scapat, nu te mai afecteaza nimeni si nimic, si nu faci nici macar "forme usoare" din simplul motiv ca nu ar trebui sa faci asa ceva, daca esti i-mu-ni-zat.

Sau, daca te-ai "imunizat" de prima data,

Craciunul e pornit de peste 2000 de ani. Nu ai cum sa-l repornesti la Sibiu

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 19:48
De exemplu, expresia "imunizat", care este parte indispensabila a neo-limbajului de lemn pandemist. Cum face omul prima doza, gata "s-a imunizat". Idem si cu celelalte doze facute. Si la pariu ca asa va fi si cu dozele viitoare. Pai, daca esti imunizat, inseamna ca esti... imunizat. Adica pa-pa, ai scapat, nu te mai afecteaza nimeni si nimic, si nu faci nici macar "forme usoare" din simplul motiv ca nu ar trebui sa faci asa ceva, daca esti i-mu-ni-zat.

Sau, daca te-ai "imunizat" de prima data,

Bursa locurilor de munca la Avrig - Peste 160 de job-uri disponibile

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 10:55
Pornind de la nevoia de ocupare a angajatorilor si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, precum si de la dorinta de a fi cat mai aproape de acestia, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu in paterneriat cu Primaria Orasului Avrig organizeaza, joi, 14.10.2021,ora 10.00, "Bursa locurilor de munca".
Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau a persoanelor care doresc

Consecintele muncii nedeclarate, explicate de ITM Sibiu

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 14:19
Inspectia Muncii desfasoara, prin inspectoratele teritoriale de munca, actiunea de informare "Viitorul tau incepe azi. Meriti ca munca ta sa fie recunoscuta".

Prin intermediul acesteia, se urmareste cresterea gradului de constientizare a lucratorilor cu privire la consecintele sociale si economice negative pe care le produce atat munca nedeclarata, cunoscuta sub denumirea de munca "la negru", cat si munca subdeclarata, denumita munca "la gri".

Scopul principal al demersului initiat de

La Sibiu va avea loc Targul de Ecoturism - Consiliul Judetean Sibiu cauta expozanti

Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 17:01
In contextul derularii Programului "Anii Drumetiei" 2021 - 2022, Consiliul Judetean Sibiu impreuna cu Asociatia Judeteana de Turism Sibiu organizeaza Targul de Ecoturism, eveniment dedicat operatorilor din zona turismului sustenabil.
In cadrul acestuia se va prezenta oferta de toamna-iarna a operatorilor locali pentru activitati recreative si sportive, echipamente si servicii conexe. Evenimentul va avea loc pe 19 si 20 noiembrie, in incinta Pavilionului Cultural Muzeal ASTRA, in intervalul orar

Locuitorii din Avrig care sunt in cautarea unui job sunt asteptati la Bursa locurilor de munca

Vineri, 08 Octombrie 2021, ora 16:16
Primaria Orasului Avrig, in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu, va invita joi, 14.10.2021, ora 10:00, la o Bursa a locurilor de munca, dedicata locuitorilor orasului Avrig si ai localitatilor apartinatoare.
Sunt vizati absolventii de liceu si facultate, somerii, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si cele care, din diferite motive, sunt nemultumite de locul de munca actual si doresc sa il schimbe.

Prin aceasta actiune se doreste stabilirea unei

Shopping City Sibiu: Recomandari pentru o toamna confortabila si in tendinte, pe stilul intregii familii

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 18:57
Nostalgici dupa zilele mai calduroase sau entuziasmati de intoarcerea la scoala, inapoi la birou sau lucrand inca de acasa? Fiecare dintre noi se bucura diferit de venirea anotimpului rece, insa, indiferent de cum iti petreci aceasta toamna, stim ca pe lista ta de dorinte se regaseste si aceea de a arata bine in haine chic, dar confortabile, si de a-ti petrece zilele racoroase in casa, intr-un decor care sa te inspire si sa te ajute sa te relaxezi.

De aceea, toamna aceasta, Shopping City Sibiu

Bursa locurilor de munca din Avrig a avut succes - Un sfert din participanti si-au gasit job

Sambata, 16 Octombrie 2021, ora 12:32
Un sfert dintre oamenii veniti la Bursa locurilor de munca din orasul Avrig au fost angajati, a anuntat vineri Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Sibiu.
"La "Bursa locurilor de munca", organizata in 14 octombrie 2021 la Avrig, cele 200 de persoane participante au avut de ales dintr-un numar de 163 locuri de munca, puse la dispozitie de catre 8 agenti economici. Dintre persoanele intervievate, 49 au fost selectate in vederea angajarii

Rata somajului in Sibiu este de aproape 2 la suta - Peste 600 de locuri de munca vacante

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 13:15
La sfarsitul lunii august 2021, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu erau inregistrati 3.843 someri (din care 1.816 femei), rata somajului fiind de 1,95%, mai mica cu 0,07 decat valoarea inregistrata in luna iulie 2021.
Din totalul de 3.843 persoane inregistrate in evidentele AJOFM Sibiu 1.451 erau beneficiare de indemniztie de somaj, iar 2.392 erau someri neindemnizati. In ceea ce priveste mediul de rezidenta, 2.349 someri provin din mediul rural si 1.494 sunt

Studentii Universitatii Lucian Blaga din Sibiu trec in online din cauza numarului mare de infectari cu Covid-19

Sambata, 09 Octombrie 2021, ora 11:19
Facultatea Lucian Blaga din Sibiu isi va continua cursurile online in primul semestru al anului 2021-2022 din cauza ratei ridicate de infectari cu Covid-19. Masura a fost luata atat pentru prevenirea raspandirii virusului, cat si pentru siguranta studentilor si a cadrelor didactice.

Astfel, studentii isi vor desfasura semestrul I 2021-2022 dupa cum urmeaza:

Sursa: Ministerul Educatiei

Sursa: Ministerul Educatiei

Sursa: Ministerul Educatiei

Mai mult, s-a aprobabt alocarea bugetara pentru

Sectia Germana a TNRS prezinta o noua premiera, "domnul iedeman"

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 14:34
Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu prezinta o noua premiera a Sectiei Germane, "domnul iedeman", de Thomas Perle, regia David Paška. Premiera are loc joi, 20 ianuarie, in Sala Mare a TNRS, si face parte din programul Microstagiunii germane din acest week-end.

In Ocna Sibiului, intr-un centru SPA candva luxos, construit in perioada de glorie a Imperiului Habsburgic, domnul iedeman isi face planuri de viitor. Isi doreste un loc pentru schiat la fel ca in Austria. Vrea sa defriseze o

De vorba cu cititorii: Am aflat ca merg pe jos si ca se comenteaza autorul, nu continutul...

Marti, 18 Ianuarie 2022, ora 22:29
Acum, o rugaminte. Daca tot va obositi sa comentati, puneti si voi un nume acolo, o porecla, un element, fals sau real, tot aia. Kokos stiu ca e Kokos. Vivi Dragan stiu ca e Vivi Dragan. Nu va agitati, nu va dau in judecata pentru calomnie sau insulta, desi as putea face o cariera si bani buni din asta, la o adica. Dar uite nu pot raspunde la niste nimeni cu pareri. Ca asta sunteti daca nu va numiti si voi cumva: nimeni. Stiu, e tare sa te dai smecherul de dupa tastatura, sa fii mandru in bula

VIDEO FOTO - Sibianul milionar la 26 de ani - Vlad Stoica s-a imbogatit din cryptomonede si are un bolid de peste 250.000 euro

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 11:41
Un stil de viata la care multi nici nu indraznesc sa viseze s-a transformat in realitate pentru un tanar din Sibiu. Acum vrea sa impartaseasca si altora experienta sa.
Pasiunea lui Vlad pentru afaceri a inceput in adolescenta cand si-a dorit- pentru prima oara- sa cheltuiasca din banii lui, nu din cei ai parintilor... Hotarat sa reuseasca- a cautat reteta succesului pe Google:

Vlad Stoica, investitor: "Am cautat prima data pe Google cum sa faci bani online. De acolo fast forward multi ani in

Sibiul, PNRR-ul si "Ruta Bisericilor Fortificate", adica nu prea mult pentru dezvoltarea turismului

Miercuri, 29 Decembrie 2021, ora 22:56
De la 70 si ceva miliarde la 20 si ceva... Tot miliarde

Deci suntem natia aceea care a ajuns sa se bucure cand primeste bani, teoretic de pomana si ca "ajutoare", "sprijin" sau alte vrajeli comunitare, dar care, practic te leaga mult mai mult. Mai stiti ce isterie a fericirii era in zona Puterii si a ultrasilor ei? EUROPA NE DA 80 de MILIARDE de euro! Ba, esti nebun? Nici nu poti vedea mental banii aia, tu, care te descurci o luna cu (sa zicem) 1500 si - 2000 si. "Iata ca, dupa discutii foarte

VIDEO: Aglomeratie in autobuzele Tursib - Un sibian reclama: "Este inadmisibil"

Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 18:21
In timpul saptamanii, dis-de-dimineata, majoritatea traseelor Tursib sunt pline de oameni. Sibienii merg la munca si la scoala. Pe traseul profesional 111, care pleaca de pe Calea Dumbravii si merge la Marquardt, fiecare dimineata este la fel. Un sibian reclama faptul ca Tursib a hotarat sa reorganizeze traseele profesionale, renuntand sa mai puna la dispozitia calatorilor doua autobuze pentru aceasta linie. Din acest motiv, se ajunge la aglomerare.

"Odata cu inceperea anului scolar 2021-2022,

Partie olimpica de schi in Borsa - obiectiv realizat!

Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 10:46
Luni, 20 decembrie, s-a inaugurat partia olimpica de schi din localitatea Borsa, judetul Maramures.

Primarul orasului Borsa a depus, in 2018, la Ministerul Turismului, documentatia completa (compusa din studiu de fezabilitate si proiect tehnic) pentru accesarea unui proiect in valoare de aproximativ 22 de milioane de euro. In 25 iulie 2019, in calitate de ministru al Turismului, am fost personal la Borsa, unde am semnat contractul de finantare, care prevedea o contributie a Ministerului

Despre vindecari interesante: "Va vedem" vede din nou, dupa o perioada de ne-vedere

Duminica, 05 Decembrie 2021, ora 22:52
Putina istorie recenta

Deci am avut o miscare clara anti PSD si pro USR, PNL, Iohannis, justite, pardon justitie, majoritatea membrilor ei fiind experti in drept, care au luptat eroic in strada stand (in frig, in cald, tot aia, STAND), postand, avand idei, si care au adus o injuratura de stadion - MUIE - in marele trend al unei revolte imbuibate cel putin din punct de vedere material. Pe bune, unii chiar aveau tupeul si nesimtirea sa se compare cu cei care au iesit in 1989, de parca atunci s-a

Spectacolele lunii decembrie la Teatrul "Radu Stanca" - Include spectacole dedicate Craciunului

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 10:13
Scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu va gazdui, pana la finalul anului 2021, unele dintre cele mai iubite productii ale Nationalului sibian. Programul pentru aceasta perioada este variat si include spectacole dedicate Craciunului, dar si comedii si drame.
In perioada premergatoare Zilei Nationale, publicul se poate bucura de premiera "Trei surori", regia Andreea si Andrei Grosu, si de spectacolul "Sunt o baba comunista", regia Mariana Mihu-Plier.

Programul a suferit si o serie de

Incidenta scade, dar restrictiile raman - Sibiul "nu se relaxeaza" deocamdata

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 13:29
Sibiul "nu se relaxeaza". Chiar daca incidenta in municipiul resedinta este sub pragul de 6/1.000 locuitori inca de sambata, nu vom scapa de masurile restrictive.

Situatia incidentei in Sibiu in ultimele cinci zile este urmatoarea:

19.11. - 6,08/1.000 locuitori
20.11. - 5,56/1.000 locuitori
21.11. - 5,19/1.000 locuitori
22.11. - 4,95/1.000 locuitori
23.11. - 4,64/1.000 locuitori

Potrivit hotararii nr. 79 din 09.11.2021
privind prelungirea staE rii de alertaE , precum sEi aprobarea maE

Zona Alba Iulia - noul punct de interes al companiilor din Sibiu si Cluj Napoca

Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 15:00
New Concept Living isi indreapta atentia spre judetul Alba care este in plina dezvoltare si deschide un punct de lucru chiar in orasul Alba Iulia. Principalul motiv care determina o dezvoltare in aceasta directie este autostrada A10. Aceasta comprima practic timpul petrecut in trafic si schimba complet dezvoltarea unei asezari. Totodata, nu trebuie omis faptul ca in ultimii ani s-au construit case si blocuri noi in Alba Iulia, proces datorat atat facilitatilor existente cat si zonei frumoase.
Cele mai citite stiri
UPDATE Sase victime pe soselele din Sibiu in mai putin de o ora
Doua accidente rutiere grave au avut loc in mai putin de o ora, sambata, 22 ianuarie, pe drumurile ...
Pretul motorinei premium a trecut de 7 lei la benzinariile din Sibiu
aEuro
Ziua Unirii Principatelor Romane, celebrata, la Biblioteca Judeteana ASTRA
Cu prilejul sarbatoririi celor 163 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane, Moldova si ...