Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.273 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Arhiepiscopia Sibiului a acordat ajutoare de peste 2.500.000 de lei in vreme de pandemie

Vineri, 29 Mai 2020, ora 17:26

Arhiepiscopia Sibiului a acordat ajutoare de peste 2.500.000 de lei in vreme de pandemieIn ultimele doua luni Arhiepiscopia Sibiului a acordat ajutoare de peste 2.500.000 de lei atat pentru persoanele aflate in dificultate cat si pentru institutii spitalicesti din judetul Sibiu si Brasov. Totodata, asistentii sociali si inspectorii eparhiali raspund la toate solicitarile, apelurile, mesajele si monitorizeaza starea de sanatate a enoriatilor, tin legatura cu autoritatile si partenerii privind informatiile cu privire la cazurile aflate in criza si modalitatile de ajutorare. Au fost

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Turnul Sfatului ]

Chiriasii ANL-urilor din Sibiu au platit chirii prea mici. "Nu suntem de acord ca unii sa greseasca si altii sa plateasca"

Vineri, 29 Mai 2020, ora 16:00

Chiriasii ANL-urilor din Sibiu au platit chirii prea mici. "Nu suntem de acord ca unii sa greseasca si altii sa plateasca"Pentru ca au luat drept perioada de amortizare 60 de ani, in loc de 40 de ani, reprezentantii Urbana au incasat timp un an chirii mai mici decat ar fi trebuit. Acum, chiriasii trebuie sa plateasca retroactiv diferenta.
Chiriile a peste 150 de locuitori din toate blocurile ANL (de pe Alba Iulia, Barsei, Prof. Aurel Decei, Independentei, Prof. Dr. Ioan Moga, Prof. Aurel Popa, Tilisca si Viitorului) au fost eronat calculate, a descoperit in primavara aceasta Curtea de Conturi. Eroarea provine din

Actualitate / stiri Actualitate126 vizite[ Turnul Sfatului ]

Reportaj: Cum s-au pregatit scolile din Sibiu pentru revenirea elevilor la clasa. Holuri cu sageti si cate zece elevi in clasa

Vineri, 29 Mai 2020, ora 15:14

Reportaj: Cum s-au pregatit scolile din Sibiu pentru revenirea elevilor la clasa. Holuri cu sageti si cate zece elevi in clasaMarti, 2 iunie, elevii din ani terminali se intorc la scoala pentru ore de pregatire inaintea examenelor nationale. De cateva saptamani, directorii unitatilor de invatamant pregatesc holurile, salile de clasa si discuta strategii pentru ca toate normele impuse sa fie respectate. Reporterii Turnul Sfatului au vizitat doua institutii scolare cu un numar mare de elevi pentru a vedea cum au decurs pregatirile. Este vorba despre Scoala Gimnaziala "Nicolae Iorga" si Colegiul National "Octavian Goga",

Actualitate / stiri Actualitate97 vizite[ Turnul Sfatului ]

Video si foto. Piata Mica a fost reimpartita intre oameni si masini. "Pentru cine nu au mers pana la capat?"

Vineri, 29 Mai 2020, ora 14:44

Video si foto. Piata Mica a fost reimpartita intre oameni si masini. "Pentru cine nu au mers pana la capat?"Aproximativ 35 de locuri de parcare din Piata Mica a Sibiului au fost sterse, la propriu, de pe pavajul cu piatra cubica. De vineri au fost amplasati si stalpii de delimitare intre zona auto si zona pietonala a Pietei Mici.
Ca urmare a hotararii consilierilor locali de a extinde zona pietonala din centrul istoric al Sibiului - hotarare adoptata joi dupa-amiaza - in Piata Mica au fost mutati stalpii de delimitare a zonelor in care masinile mai au acces. Mutarea stalpilor de delimitare vine dupa

Actualitate / stiri Actualitate105 vizite[ Turnul Sfatului ]

Un sibian a adunat gunoaiele lasate in padure de tineri. "Arata locul de zici ca a plouat cu pet-uri"

Vineri, 29 Mai 2020, ora 12:50

Un sibian a adunat gunoaiele lasate in padure de tineri. "Arata locul de zici ca a plouat cu pet-uri"Un sibian povesteste cum adesea se vede nevoit sa adune gunoaiele din padurea de langa terenul de rugby, din cauza tinerilor care petrec in spatiul verde si uita sa adune resturile, sa le arunce la gunoi. In fiecare an e aceeasi poveste, spune barbatul - vine caldura, adolescentii ies la baut si lasa gunoaiele in iarba. Acesta explica faptul ca isi doreste sa traga un semnal de alarma si spera ca macar cativa tineri sa invete sa isi adune resturile din spatii publice.
"Vin in padure, beau,

Actualitate / stiri Actualitate60 vizite[ Turnul Sfatului ]

Guvernul a stabilit cum va fi decontat transportul elevilor

Vineri, 29 Mai 2020, ora 11:20

Guvernul a stabilit cum va fi decontat transportul elevilorIn sedinta Executivului care a avut loc joi, 28 mai, a fost aprobata Hotararea de Guvern prin care se reglementeaza procedura de decontare a cheltuielilor de transport pentru elevi. Astfel, elevii vor beneficia in mod gratuit de transport local si transport cu trenul, pe tot parcursul anului calendaristic, naveta intre localitatea de domiciliu si localitatea unde sunt scolarizati fiind, astfel, asigurata pe toata perioada anului scolar, transmit autoritatile.
Elevii care sunt scolarizati in

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ Turnul Sfatului ]

Sibiul, pe locul 3 intr-un sondaj realizat de Banca Mondiala

Vineri, 29 Mai 2020, ora 10:58

Sibiul, pe locul 3 intr-un sondaj realizat de Banca Mondiala"Un oras de nota 10", asa cum a fost denumit studiul este municipiul Brasov, care a avut 20% din voturi. Pe locul secund s-a clasat Cluj Napoca - 19%, iar pe trei, Sibiu - 11%. Dupa Sibiu se afla Bucuresti - 11 %, Oradea - 9 %, Timisoara - 8 %, Iasi - 4 %, Constanta - 3 %, Alba Iulia - 3 %, Sighisoara - 2%. In total, au fost nominalizate in cadrul studiului peste 30 de prase din tara.
Primarul Brasovului: "Banca Mondiala nu poate fi acuzata de subiectivism"
Prin acest sondaj au fost stabilite

Actualitate / stiri Actualitate98 vizite[ Turnul Sfatului ]

470.000 de masti urmeaza sa ajunga Sibiu. Prima transa de la 1 iunie

Vineri, 29 Mai 2020, ora 10:43

470.000 de masti urmeaza sa ajunga Sibiu. Prima transa de la 1 iunieInspectoratul Scolar Judetean Sibiu (ISJ) urmeaza sa primeasca de la Ministerul Educatiei 470.000 de masti care urmeaza sa fie distribuite scolilor, avand in vedere ca din 2 iunie elevii din ani terminali se intorc la scoala. Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii inspectoratului, mastile vor ajunge in doua transe. Prima transa, de 270.000 de masti va ajunge la sediul institutiei sambata, 30 mai si vor fi distribuite in scoli luni, 1 iunie, iar cea de-a doua transa va ajunge la Sibiu

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Turnul Sfatului ]

Efectul NATO: Al doilea mare obiectiv militar din Sibiu care intra in renovare intr- o saptamana

Vineri, 29 Mai 2020, ora 08:49

Efectul NATO: Al doilea mare obiectiv militar din Sibiu care intra in renovare intr- o saptamanaLa o saptamana dupa ce Guvernul Romaniei aproba investitii de peste o jumatate de miliard de lei pentru renovarea si modernizarea viitorul centru NATO de pe Calea Dumbravii, acelasi guvern Orban a probat joi seara planul de modernizare pentru un nou mare obiectiv militar din centrul Sibiului: Cercul Militar.
Mai exact, Guvernul Orban a aprobat aseara indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitii "Lucrari de interventie la pavilionul A - Camin militar din cazarma 1548 Sibiu".

Actualitate / stiri Actualitate150 vizite[ Turnul Sfatului ]

Academia Fortelor Terestre si ULBS au reinnoit parteneriatul, de Ziua Eroilor

Joi, 28 Mai 2020, ora 18:17

Academia Fortelor Terestre si ULBS au reinnoit parteneriatul, de Ziua EroilorAcademia Fortelor Terestre si Universitatea Lucian Blaga au semnat astazi un nou acord de parteneriat intre cele doua institutii. Tot astazi au fost depuse coroane de flori la Monumentele Eroilor.
Initiativa a venit ca o "urmare fireasca a excelentei colaborari inceputa in anul 2012 si care a devenit un adevarat model de buna practica in mediul academic national si international", potrivit celor doua institutii.
Protocolul de colaborare educationala si stiintifica, de promovare a relatiilor de

Actualitate / stiri Actualitate54 vizite[ Turnul Sfatului ]

Alesii au actualizat Strategia de dezvoltare a judetului: cu relatia dintre cultura si mancare

Joi, 28 Mai 2020, ora 18:16

Alesii au actualizat Strategia de dezvoltare a judetului: cu relatia dintre cultura si mancareStrategia de dezvoltare a judetului pe urmatorii zece ani are si un capitol dedicat Gastronomiei, ca urmare a actualizarii acestui document programatic in cursul zilei de joi.
"Definita ca studiul relatiei dintre cultura si mancare, gastronomia, una dintre cele mai importante componente de dezvoltare a judetului, a fost introdusa in Strategia de dezvoltare a judetului Sibiu", anunta reprezentantii Consiliului Judetean Sibiu, intr-un comunicat remis redactiei Turnul Sfatului. Completarea

Actualitate / stiri Actualitate94 vizite[ Turnul Sfatului ]

Premiera pentru Evaluarea Nationala. Klaus Iohannis anunta o a doua sesiune

Joi, 28 Mai 2020, ora 15:51

Premiera pentru Evaluarea Nationala. Klaus Iohannis anunta o a doua sesiunePresedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat in urma cu putin timp organizarea unei a doua sesiuni pentru examenele de Evaluare Nationala, la care vor participa doar elevii care sunt bolnavi atunci cand se tin examenele din prima sesiune, cei care prezinta febra si nu pot intra in sala de clasa si elevii care se afla in izolare sau carantina alaturi de familia lor. Prima sesiune de Evaluare Nationala incepe in 15 iunie, iar cea de-a doua sesiune are loc incepand cu 29 iunie.
"Examenele

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Turnul Sfatului ]

Proiectul de la Piata Cibin se schimba: parcarile nu vor mai fi subterane, ci deasupra pietei. A unei noi piete

Joi, 28 Mai 2020, ora 13:36

Proiectul de la Piata Cibin se schimba: parcarile nu vor mai fi subterane, ci deasupra pietei. A unei noi pieteProiectul de amenajare a unei parcari subterane sub actuala piata Cibin urmeaza a fi modificat cu acceptul Consiliului local Sibiu. In afara de faptul ca parcarea nu va mai fi subterana, ci supraterana, proiectul are in vedere si construirea unor noi spatii pentru piata agroalimentara.
Lansat in vara lui 2018 prin achizitia unui studiu de fezabilitate, proiectul amenajarii unei parcari subterane sub actuala piata Cibin va fi schimbat. In prima faza, ii va fi modificat numele si, totodata,

Actualitate / stiri Actualitate95 vizite[ Turnul Sfatului ]

Programul complet al FITS 2020: 138 de evenimente si invitati din 30 de tari

Joi, 28 Mai 2020, ora 12:14

Programul complet al FITS 2020: 138 de evenimente si invitati din 30 de tariConstantin Chiriac, presedintele Festivalului International de Teatru de la Sibiu, a anuntat astazi programul evenimentelor din editia acestui an, care se va desfasura in conditii deosebite - in totalitate in mediul online si gratuit. Evenimentul va avea loc in perioada 12-21 iunie.
Timp de zece zile, iubitorii FITS vor avea parte de nu mai putin de 138 evenimente care vor insuma 7.200 minute de spectacole pe zi si tot atatea pe noapte, transmise pentru spectatorii de pe alte continente.

Life Show / stiri Actualitate174 vizite[ Turnul Sfatului ]

Vlad Bacila tanarul acceptat la patru universitati din Anglia: Imi doresc ca generatia mea sa aiba curajul sa iasa din zona de confort, pentru ca efortul merita

Joi, 28 Mai 2020, ora 09:14

Vlad Bacila tanarul acceptat la patru universitati din Anglia: Imi doresc ca generatia mea sa aiba curajul sa iasa din zona de confort, pentru ca efortul meritaVlad Bacila este un tanar sibian care a fost admis la patru universitati din strainatate. Este vorba despre King's College London University, University of Birmingham, University of Manchester si University College London. A ales sa mearga la cea din urma, institutia fiind pe primul loc in topul universitatilor din Londra si pe locul patru la nivel european. Wow, ar putea spune multi dintre cei care citesc aceste randuri, baiatul este genial! Vlad, insa, isi doreste sa transmita ca reusita lui

Actualitate / stiri Actualitate106 vizite[ Turnul Sfatului ]

Egiptenii abandonati la Sibiu s-au saturat de ospitalitatea romaneasca

Joi, 28 Mai 2020, ora 08:45

Egiptenii abandonati la Sibiu s-au saturat de ospitalitatea romaneascaCei aproape 50 de cetateni egipteni abandonati de o firma de constructii in Sibiu nu mai vor sa auda de ospitalitatea romaneasca: s-au saturat de ziare si televiziuni, le-a ajuns cate promisiuni au auzit si cat de putine ajutoare au primit, dar mai ales, sunt nervosi pe cati oameni le-au promis salarii si nu s-au tinut de cuvant.
I-am vizitat ieri, pe o straduta din Lazaret, alaturi de iordanianul Tamer. Tamer este proprietarul restaurantului libanez Azur din Sibiu, unde lucreaza un bucatar

Actualitate / stiri Actualitate99 vizite[ Turnul Sfatului ]

"Efectele" Covid: in anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu se mai ajunge doar cu rezervari on-line

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 20:08

"Efectele" Covid: in anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu se mai ajunge doar cu rezervari on-lineOdata cu mutarea in noul sediu de pe str. Ocnei, anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu vor mai putea fi vizitate doar in urma unei prealabile rezervari on-line.
Din 3 iunie 2020, Registratura si Arhiva din cadrul Tribunalului Sibiu vor mai putea fi accesate doar de catre persoanele care, in prealabil, si-au programat vizita. Aceasta programare va putea fi realizata prin intermediul sectiunii "Rezervari on-line", de pe site-ul instantei sibiene (tribunalulsibiu.ro). Odata realizata

Actualitate / stiri Actualitate70 vizite[ Turnul Sfatului ]

FOTO Masti tematice, cu motanii Antonello si Donatello sau chipul baronului, noile suveniruri ale Muzeului Brukenthal

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 16:01

FOTO Masti tematice, cu motanii Antonello si Donatello sau chipul baronului, noile suveniruri ale Muzeului BrukenthalMuzeul National Brukenthal se adapteaza la vremurile COVID si vine in intampinarea vizitatorilor cu un suvenir practic si colorat - mastile de fata cu tematica.
Chipul baronului Samuel von Brukenthal, motanii Antonello si Donatello sau tapetul oriental sunt cateva din imaginile pe care le veti gasi pe mastile reutilizabile disponibile pentru a fi cumparate din magazinul deschis la Palatul Brukenthal. Pretul unei masti cu un strat este 13,5 lei, iar masca cu strat dublu este 19 lei.

"Pandemia

Actualitate / stiri Actualitate130 vizite[ Turnul Sfatului ]

A murit Willy Schuster. Avea 53 de ani

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 15:50

A murit Willy Schuster. Avea 53 de aniIn aceasta dimineata a decedat Willy Schuster, cunoscut activist pentru mediu, fermier in Mosna, fost candidat USR la Senatul Romaniei. A fost diagnosticat cu cancer la colon in urma cu cateva luni si a fost internat la Spitalul Judetean Targu Mures, acolo unde a fost si operat in 24 aprilie, anunta Novatv.ro. Medicii au descoperit atunci ca situatia sa este mai grava decat au crezut initial si dupa numai o luna a decedat.
Willy Schuster a infiintat dupa Revolutie o ferma bio in comuna Mosna,

Actualitate / stiri Actualitate301 vizite[ Turnul Sfatului ]

Coronavirus, Sibiu. Trei cazuri noi, noua persoane vindecate

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 14:35

Coronavirus, Sibiu. Trei cazuri noi, noua persoane vindecateJudetul Sibiu se apropie de 500 de cazuri de Covid-19, iar numarul persoanelor vindecate si externate din spital, in judet, este de 371. 39 persoane au decedat in urma infectarii cu SARS CoV-2.
De la debutul pandemiei si pana in prezent au fost confirmate pozitiv 494 de persoane, dintre care 464 adulti si 30 copii. 1.759 de persoane sunt izolate si 51 persoane se afla in carantina.

Statistica Sibiu - SARS CoV-2
Infogram In cursul zilei de ieri, 26 mai a.c., politistii sibieni impreuna cu

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Turnul Sfatului ]

Problema biletelor de voie, dezbatuta de presedintele Sindicatului Politistilor si prefectul de Sibiu. "Angajatii vor parasi biroul, cu acordul sefului"

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 14:09

Problema biletelor de voie, dezbatuta de presedintele Sindicatului Politistilor si prefectul de Sibiu. "Angajatii vor parasi biroul, cu acordul sefului"Gabriel Ivanov, presedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania DECUS, si Mircea Cretu, prefectul Sibiului, s-au intalnit ieri pentru a discuta problema biletelor de voie de care anumiti angajati au avut nevoie pentru a parasi biroul in timpul programului. Potrivit sefului DECUS, concluziile discutiei au fost multumitoare.
Presedintele executiv al Sindicatului National al Politistilor din Romania, Bogdan Banica, l-a acuzat zilele trecute pe prefectul de Sibiu de abuz, dupa ce i

Actualitate / stiri Actualitate60 vizite[ Turnul Sfatului ]

Calin Popescu Tariceanu, amendat de CNCD pentru ca l-a numit "Fuhrer" pe presedintele Klaus Iohannis

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 13:47

Calin Popescu Tariceanu, amendat de CNCD pentru ca l-a numit "Fuhrer" pe presedintele Klaus IohannisPresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a fost amendat, miercuri, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu 2.000 de lei pentru discriminare si incalcare a dreptului la demnitate, in urma unor afirmatii facute la adresa sefului statului, Klaus Iohannis, scrie Agerpres.
Tariceanu a facut o serie de afirmatii, in data de 16 aprilie, pe pagina de socializare, in care a utilizat termenul de "Fuhrer" la adresa presedintelui.
Potrivit CNCD printre afirmatiile considerate a fi

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Turnul Sfatului ]

Piata auto din Sibiu, in declin total. Inmatricularile au scazut cu 50% in luna aprilie

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 13:38

Piata auto din Sibiu, in declin total. Inmatricularile au scazut cu 50% in luna aprilieIn luna aprilie 2019 se inmatriculau in judetul Sibiu 992 de automobile. Acum, la finalul lunii trecute, s-au raportat doar 478 de inmatriculari. Cel mai mare declin se poate observa la automobilele cu motor diesel. Daca in aprilie 2019 se inmatriculau 679 de autoturisme diesel, luna trecuta nu s-au mai inmatriculat decat 257, o scadere cu 72%. Diferentele dintre masinile pe benzina sau cele hybrid nu sunt atat de mari, sau chiar deloc, in cazul celor cu motor hybrid. In 2019 s-au inmatriculat

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Turnul Sfatului ]

Meteorologii anunta patru zile cu ploi in aversa, grindina si vijelii

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 10:16

Meteorologii anunta patru zile cu ploi in aversa, grindina si vijeliiAdministratia Nationala de Meteorologie a transmis miercuri o informare cu privire la starea vremii in urmatoarele patru zile.
Informarea meteorologilor se refera la intervalul 27 mai, ora 12:00 - 31 mai, ora 23:00.
"In intervalul mentionat, in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta se va manifesta prin averse, caderi de grindina, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si vijelii", se arata in mesajul

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Turnul Sfatului ]

Piete Sibiu SA anunta redeschiderea Targului auto din Obor

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 09:34

Piete Sibiu SA anunta redeschiderea Targului auto din OborPiete Sibiu SA anunta ca targul Obor se redeschide gradual: dupa sectorul de cereale care este deschis in fiecare marti si vineri, sectorul auto va fi al doilea care va functiona. Targul auto se redeschide duminica, 31 mai 2020, intre orele 07.00 - 15.00. Tot duminica se vor redeschide si spatiile de alimentatie publica, acestea avand obligatia sa respecte actele normative in vigoare. Incepand de marti, 2 iunie 2020, se va redeschide si sectorul cu spatii comerciale, respectiv cele de uz

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Turnul Sfatului ]

Ultimul bastion al Sibiului isi schimba administratorul: "reamenajarea acestei zone va crea noi oportunitati de dezvoltare a orasului"

Marti, 26 Mai 2020, ora 21:17

Ultimul bastion al Sibiului isi schimba administratorul: "reamenajarea acestei zone va crea noi oportunitati de dezvoltare a orasului"Ruinele ultimului bastion construit in Sibiu, alaturi de cladirea amenajata pe zidurile acestuia, urmeaza a fi preluata de catre Muzeul Astra.
Atat ruinele bastionul Soldisch, cat si cei aproape 600 de mp ai cladirii cu trei niveluri aflata pe zidurile bastionului urmeaza sa fie transferate din administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului in cea a Muzeului Astra. In prezent, DGASPC foloseste cladirea - aflata in stare inaintata de degradare - drept birouri

Actualitate / stiri Actualitate81 vizite[ Turnul Sfatului ]

Primaria extinde zona pietonala pe inca o de strada din centrul istoric

Marti, 26 Mai 2020, ora 21:08

Primaria extinde zona pietonala pe inca o de strada din centrul istoricOdata cu reducerea zonelor in care masinile mai pot intra in Piata Mica, executivul local propune introducerea in zonele pietonale ale orasului a unei jumatati din strada Papiu Ilarian.
Strada Timotei Popovici va deveni strada infundata dupa adoptarea proiectului de hotarare propus dezbaterii consilierilor locali ai Sibiului in sedinta programata joi. Regimul strazii Timotei Popovici va fi modificat astfel ca urmare a transformarii in alee pietonala a strazii Papiu Ilarian pe portiunea cuprinsa

Actualitate / stiri Actualitate87 vizite[ Turnul Sfatului ]

Estimare: Aproximativ 30% dintre lucratorii care au suferit forme grave SARS-Cov-2 pot sa nu mai revina niciodata la locul de munca

Marti, 26 Mai 2020, ora 19:35

Estimare: Aproximativ 30% dintre lucratorii care au suferit forme grave SARS-Cov-2 pot sa nu mai revina niciodata la locul de muncaAproximativ 30% dintre lucratorii care au suferit forme grave SARS-Cov-2 sau care au ajuns la Terapie Intensiva pot sa nu mai revina niciodata la locul de munca. Afirmatia este o estimare facuta de specialistii Agentiei Europene pentru Sanatate si Securitate in Munca si preluata de dr. Mihaela Stoia, medicina muncii, in materialul predat de Directiei de Sanatate Publica Sibiu pentru Sedinta de Colegiu Prefectural anuntata pentru maine. Medicul a explicat pentru Turnul Sfatului ce implica

Life Show / stiri Actualitate37 vizite[ Turnul Sfatului ]

Estimare: Aproximativ 30% dintre lucratorii care au suferit forme grave SARS-Cov-2 pot sa nu mai revina la locul de munca

Marti, 26 Mai 2020, ora 19:35

Estimare: Aproximativ 30% dintre lucratorii care au suferit forme grave SARS-Cov-2 pot sa nu mai revina la locul de muncaAproximativ 30% dintre lucratorii care au suferit forme grave SARS-Cov-2 sau care au ajuns la Terapie Intensiva pot sa nu mai revina niciodata la locul de munca. Afirmatia este o estimare facuta de specialistii Agentiei Europene pentru Sanatate si Securitate in Munca si preluata de dr. Mihaela Stoia, medicina muncii, in materialul predat de Directiei de Sanatate Publica Sibiu pentru Sedinta de Colegiu Prefectural anuntata pentru maine. Medicul a explicat pentru Turnul Sfatului ce implica

Life Show / stiri Actualitate30 vizite[ Turnul Sfatului ]

Actualizare: Femeia implicata in accidentul de pe Valea Oltului a ajuns la spital

Marti, 26 Mai 2020, ora 19:30

Actualizare: Femeia implicata in accidentul de pe Valea Oltului a ajuns la spitalActualizare: Femeia de 47 de ani implicata in accidentul de pe Valea Oltului a ajuns la spital. Potrivit reprezentantilor ambulantei, aceasta a prezentat un traumatism de coloana cervicala, un traumatism la o mana si o suspiciune de fractura la un picior. Victima accidentului a fost imobilizata si transportata la spital in stare stabila.
Stire Initiala: Un accident rutier produs pe DN7, la km.243+800 a blocat traficul total pentru cateva zeci de minute, transmit politistii. Un tanar de 19 ani,

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Turnul Sfatului ]


Cele mai citite stiri
Amenda usturatoare pentru o persoana care si-a postat fluturasul de salariu pe un cont de socializare
O persoana a primit o amenda consistenta, dupa ce si-a postat fluturasul de salariu pe Facebook. ...
O femeie a mers luni de zile cu cadavrele nepotilor in portbagaj
O femeie a mers luni de zile cu cadavrele nepotilor in portbagaj. Descoperirea s-a facut cand femeia ...
S-a deschis circulatia pe bretelele 3 si 4 ale nodului rutier Sebes
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anuntat ca circulatia pe ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor