Adrian Bibu despre Centura Sud si Trenul periurban: "Cand vom intelege ca problemele vecinilor sunt si ale noastre lucrurile se vor misca!"

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 10:36
60 citiri
Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, sustine ca Centura Sud (Varianta Ocolitoare Sibiu-Sud) si Trenul periurban sunt finantabile, iar Guvernul Romaniei a dat acum ocazia autoritatilor locale de a-si asuma direct obiective majore, asadar nu mai exista scuze pentru evitarea marilor proiecte.
"Lipsa de actiune a Sibiului in raport cu vecinii a cultivat ideea ca ceea ce se intampla la Cisnadie sau la Selimbar nu e problema municipiului Sibiu, ca suntem - probabil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu