Bogdan Trif, PSD Sibiu - "Oare toti liberalii care au participat la congres, in ce categorie se incadreaza: precauti sau prosti?"

Luni, 27 Septembrie 2021, ora 11:35
39 citiri
Congresul PNL - un veritabil atentat la siguranta nationala! PNL nu da doi bani pe romani si pe faptul ca Bucurestiul e in scenariul rosu Covid si a facut congres cu 5.000 de oameni in aceeasi sala, adusi cu autocarele, din toata tara. Imaginile tv ne-au aratat ca marea majoritate a delegatilor, incepand cu sefii de filiale, nu au purtat masca si nu au respectat distanta de protectie.
Ludovic Orban si Rares Bogdan, fara masca, s-au imbratisat si s-au pupat cu delegatii. Pentru ca circul sa fie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu