Bunicul fetitei disparuta in Cibin: "Cei de la ISU nu sunt deloc organizati. In loc sa o caute prin apa, stau in barci"

   

Rudele fetitei cred ca se putea face mai multBunicul Adelinei a ajuns la capatul puterilor. Barbatul, impreuna cu sotia sa, a crescut-o pe copila de la o saptamana.

"As vrea sa dau timpul inapoi si sa o aduc pe Adelina acasa. E jale in sufletele noastre. Suntem nenorociti pe viata. Eu am crescut fetita de la o saptamana. Era singura nepotica. Fetita a crescut in puf, nu i-a lipsit absolut nimic. Era soarele nostru, regina noastra", spune Ioan Mihai, bunicul fetitei.

E a saptea zi in care rudele fetitei nu s-au miscat de pe malul raului. Oamenii spun ca pompierii si scafandrii ar fi putut sa faca mai mult.

"Se intervine foarte slab. Cel mai tare ma nemultumeste ca nu cauta mai mult prin apa, pe la scorburi, pe sub salcii, pe unde se putea agata copila. Ei stau in barci. Trebuie o echipa organizata, care sa stea numai in apa. Sa mearga pana la Podu Olt. Sa intre in apa permanent, nu din barca. Asta vrem, sa o caute pe fundul apei, pe sub mal, pe sub crengi.Astazi sunt 4, 5 pompieri care o cauta pe Adelina, nu zeci, cum spun ei. Sa faca mai mult! Suntem distrusi. In viata nu mai e, dar macar sa putem s-o ducem acasa sa o ingropam. Si noi cautam in rand cu ei. Avem trei oameni in apa acum, dar noi nu avem posibilitatile lor. Azi nici scafandrii nu mai sunt. Au venit sambata, au cautat pe la Bungard, pe la Robesti si au plecat. sa iasa mai multi s-o caute, s-o gasim pe Adelina. Nimeni nu ne spune nimic. Noi speram ca poate, pana la urma, iese la suprafata. E ora 10, abia acum baga barca in apa. N-o cauta nimeni", spune revoltat bunicul fetei.

"Oamenii nostri lucreaza 48/ 24 ca sa o gaseasca pe fetita"
Comandantul ISU Sibiu, maiorul Lucian Trefas spune ca pompierii militari si scafandrii fac tot posibilul ca sa o gasesca pe fetita.

"Eu pot sa va spun ca noi facem tot ce se poate face in aceasta situatie dar interventia e organizata pe sectoare. Noi intervenim din zone diferite. Daca rudele nu ne vad mereu, nu inseamna ca noi nu suntem acolo. Incercam sa gasim alta metoda de interventie. Dar as vrea sa subliniez ca oamenii nostri lucreaza 48/ 24 ca sa o gaseasca pe fetita. Pe scafandrii de la Valcea nu mai putem conta, au si ei misiunile lor. Incercam acum sa gasim din alta parte. Dar nu renuntam. Vom cauta in continuare", a precizat, pentru Ora de Sibiu, comandantul ISU.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 13:22
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor