Carmen Iohannis, intalnire cu Regina Elisabeta. A discutat si cu Melania Trump

   

In Marea Britanie are loc summit-ul NATO, la care participa si Klaus Iohannis. Cu ocazia acestui eveniment Regina Elisabeta a II-a a gazduit o receptie. Familia Iohannis a fost prezenta, alaturi de toti sefii de stat si sotiile lor, scrie digi24.ro. Evenimentul de la Palatul Buckigham marcheaza 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice si e gazduit de regina Elisabeta a II-a care, mai mult ca sigur, va incerca sa-si hraneasca invitatii si cu un pic de intelepciune. Suverana si printul Charles i-au intampinat pe liderii NATO, apoi li s-au alaturat pentru o fotografie de familie.Nu a lipsit de la aceste momente festive nici presedintele Klaus Iohannis.

Seful statului are un program aglomerat la acest summit. Din informatiile Digi24, presedintele Romaniei a fost invitat maine la un dejun de lucru gazduit de Donald Trump. Liderul american i-a invitat la discutii doar pe reprezentantii statelor care au alocat 2% din buget pentru Aparare, acel prag minim de finantare a armatei asupra caruia Donald Trump a insistat pana a ajuns la amenintari.

Alte sapte tari, din totalul de 29 cate cuprinde Alianta, vor participa la aceasta reuniune.
Summit-ul de la Londra are loc pe fondul unor relatiilor tumultoase intre liderii sai. Totul a pornit de la Emmanuel Macron, presedintele Frantei, care a declarat intr-un interviu pentru o revista ca NATO e in moarte cerebrala. Si a culminat cu replica presedintelui Turciei, care l-a invitat pe omologul francez sa-si verifice functiile cerebrale.
Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 08:52
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Coada uriasa la sediul Electrica Furnizare din Sibiu
S-a format o coada uriasa, miercuri, in jurul orei pranzului, la sediul Electrica Furnizare din ...
Cofetarie din Sibiu amendata cu 10.000 de lei
In data de 12 ianuarie 2021, inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un numar de 14 controale la unitati ...
Amenda usturatoare pentru un super market din Sibiu - Nu respecta conditiile de igiena
In data de 13 ianuarie 2020, inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un numar de 14 controale la unitati ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor