Cati sibieni mai sunt in izolare si in carantina

   

O multime de sibieni se afla, in continuare, in izolare la domiciliu si in carantina. Este vorba de peste 900 de persoane."La data curenta, Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Dumitru Croitoru" al judetului Sibiu monitorizeaza un numar de 959 persoane izolate si 23 persoane in carantina", informeaza Andreea, Stefan, purtatorul de cuvant al Prefecturii Sibiu.

De asemenea, Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei a pus la dispozitia cetatenilor si a autoritatilor publice doua numere de telefon (0269-211254 si 0269-216103 si adresa de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat in ultimele 24 de ore 109 de apeluri pentru a solicita diferite informatii, in contextul COVID-19. In ceea ce priveste solicitarile la numarul de Urgenta 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Dumitru Croitoru" al judetului Sibiu in ultimele 24 de ore, au raspuns unui numar de 52 de solicitari, iar Serviciul Judetean de Ambulanta Sibiu unui numar de 101 de solicitari. Interventiile au fost preponderent cazuri de natura medicala.

Va reamintim ca in judetul Sibiu, de la debutul pandemiei si pana in prezent au fost confirmate pozitiv in urma testarii SARS CoV-2, 650 de persoane (dintre care 605 adulti si 45 copii). Pana la data curenta au fost declarate vindecate si externate 484 de persoane, iar 52 persoane au decedat, din randul celor confirmate pozitiv. De asemenea un numar total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate si externate, pana in prezent.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 13:54
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor