Cazul asistentei hartuita de vecini. Cum se disculpa acestia, ce spun autoritatile si specialistii. "Am colege care nu sunt primite in autobuz pentru ca lucreaza in sectia de ATI"

Duminica, 05 Aprilie 2020, ora 13:40
77 citiri
Noi informatii cu privire la cazul asistentei de la ATI, care a infruntat reticenta vecinilor din blocul in care a decis sa se izoleze pentru a-si proteja familia. Maria Greavu, primarul comunei Loamnes, unde locuieste asistenta, a povestit ce i-a suparat pe vecini: faptul ca a mai fost adusa o colega. Vecinii au reactionat din nou, aratand ca o respecta pe asistenta, dar nu sunt de acord ca si-a adus colega in apartament. Medicul de familie din localitate, dr. Oana Cretu are doar cuvinte de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.