Cele mai cunoscute hoate din Sibiu au "lovit" din nou - Nu pot fi oprite

   

Andreea Teodora Popa si Ruxandra Andreea Petruta Stefanica sunt cele doua sibience care s-au remarcat prin activitatea infractionala. fura din orice magazin apuca si orice apuca: de la mancare la haine, la obiecte de igiena sau electrocasnice.
Asta s-a intamplat si in luna august, cand in data de 8 au intrat intr-un magazin de unde au plecat cu un sandwich maker pe care l-au ascuns in caruciorului copilului minor al uneia dintre ele. Dupa patru zile au revenit si au aplicat aceeasi metoda: au plecat din magazin cu un sandwich maker dar si cu un mixer. Apoi au intrat si intr-un magazin de haine de unde si-au "luat" catva obiecte vestimentare.

Politistii sibieni au reusit sa demonstreze ca aceste furturi au fost facute de cele doua tinere. Impotriva uneia dintre cele doua 27 de ani s-a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu, urmand a fi prezentata astazi Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, cu propunere de luare a unei masuri legale. Cu privire la cea de-a doua femeie, cercetarile continua in vederea depistarii si dispunerii unei masuri legale.

Cercetarile continua de catre politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat in forma continuata.

De ce nu pot fi oprite?
Desi cele doua tinere fura in mod constant si sunt prinse de politisti, nu pot fi oprite. Motivul pare incredibil: prejudiciul pe care il aduc este mai mic de 1000 de lei, fiind considerat mic. In instanta valoarea acestuia cantareste greu la sentinta data de judecatori. Acestea sunt mereu lasate in libertate pentru ca magistratii nu le considera pericol social.

Sunt insa pericol economic, deoarece, cu siguranta, nu va mai dura mult pana cand povestea furtului se va repeta.
Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 13:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
PNL Sibiu a stabilit pe cine propune viceprimar al Sibiului - Nu va fi Adrian Bibu
Legat de cele doua functii au existat o serie de zvonuri despre aliantele incheiate intre PNL si ...
Plangere penala impotriva conducerii AFT Sibiu - Se reclama mai multe nereguli in unitate
Mai exact, in plangerea sa, Stefan Musat spune ca la nivelul AFT gestionarea cazurilor pozitive de ...
Lista completa a localitatilor din Sibiu care intra marti in scenariul rosu - Ce restrictii se instituie
CJSU a aprobat Hotararea nr. 66/2020 care cuprinde urmatoarele: Art. 1 (1) La nivelul UAT Rosia (Sat ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor