Centrul de Informare Turistica din sediul Primariei Sibiu, redeschis pentru public

   

Primaria Sibiu redeschide de vineri, 5 iunie, Centrul de Informare Turistica din sediul din Piata Mare, dupa ce acesta a fost modernizat. Centrul va fi deschis de luni pana vineri intre orele 10 si 18, iar sambata si duminica, intre orele 12 si 18."Speram ca turistii sa revina la noi in oras cat mai repede. Atat Primaria, cat si operatorii din HoReCa si administratorii de muzee si obiective turistice, ne-am pregatit si am luat masuri pentru siguranta oaspetilor care vor sosi in Sibiu. Astazi redeschidem centrul de informare turistica din Piata Mare, dupa ce l-am modernizat, atat ca aspect, cat si ca mod de informare a turistilor", a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Din punctul de vedere al aspectului, intreg mobilierul Centrului a fost inlocuit. A fost instalat un nou pupitru de interactiune cu turistii, banci cu incarcatoare pentru dispozitive electronice si a fost creata o mica zona pentru discutii, cu o masa si scaune. De asemenea, pentru ca aceasta incapere are functiune si de sala de expozitii, s-au achizitionat noi panouri de expunere a imprimatelor.

Modalitatea de informare a turistilor a fost imbunatatita. Pe langa informatiile oferite verbal de functionari si materialele de informare tiparite, in Centru au fost instalate cinci ecrane LED pe care vor rula filme informative cu privire la destinatia turistica Sibiu, obiective turistice, viata culturala a orasului si modalitati de petrecere a timpului liber in Sibiu. Unul dintre ecrane este indreptat spre Piata Mare astfel incat turistii sa poata primi informatii si in afara programului Centrului. Turistii vor avea la dispozitie si un pupitru cu trei tablete conectate la internet pentru a cauta diverse informatii de interes.

Reamintim faptul ca in pietele centrale ale Sibiului este disponibila o retea de WiFi gratuit - SIBIU FREE WI-FI - care poate fi utilizata in egala masura atat de sibieni, cat si de turisti.
Vineri, 05 Iunie 2020, ora 11:41
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor