Chiriasii ANL-urilor din Sibiu au platit chirii prea mici. "Nu suntem de acord ca unii sa greseasca si altii sa plateasca"

Vineri, 29 Mai 2020, ora 16:00
162 citiri
Pentru ca au luat drept perioada de amortizare 60 de ani, in loc de 40 de ani, reprezentantii Urbana au incasat timp un an chirii mai mici decat ar fi trebuit. Acum, chiriasii trebuie sa plateasca retroactiv diferenta.
Chiriile a peste 150 de locuitori din toate blocurile ANL (de pe Alba Iulia, Barsei, Prof. Aurel Decei, Independentei, Prof. Dr. Ioan Moga, Prof. Aurel Popa, Tilisca si Viitorului) au fost eronat calculate, a descoperit in primavara aceasta Curtea de Conturi. Eroarea provine din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.