Cum vor afecta tragediile recente din Europa securitatea la concerte: "Va aparea un nou standard, pe care nimeni nu-si va mai permite sa-l ignore"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Iunie 2017, ora 06:02
172 citiri
Organizatorii de concerte si evenimente culturale din Romania s-au grupat recent sub forma unei asociatii, conduse de Codruta Vulcu, care va organiza la Sibiu o conferinta internationala de amploare, unde s-ar putea decreta standarde noi de securitate in contextul amenintarilor teroriste. Codruta Vulcu organizeaza de 11 ani Festivalul ARTmania la Sibiu, plus alte zeci de concerte in Bucuresti ori Blaj aLive pe Campia Libertatii. Recent, a reunit in cadrul Asociatiei Romane a Organizatorilor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.