Doliu la ULBS - Profesorul universitar Marius Chiliban a decedat

   

Este doliu la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. Profesorul universitar Constantin Marius Chiliban s-a stins din viata.Profesorul conf. univ. dr. ing. Constantin Marius Chiliban a decedat in cursul zilei de luni. Acesta a format, de-a lungul anilor, o multime de studenti ai Facultatii de Inginerie din cadrul ULBS. Trupul neinsufletit al indragitului profesor universitar a fost depus la capela mare a Bisericii din Groapa din Sibiu. Slujba de inmormantare va avea loc miercuri, 1 iulie.

Decesul profesorului Chiliban a intristat o multime de oameni, de la cadre didactice si pana la studenti. In acest sens, unul dintre fostii elevi ai indragitului profesor si-a dorit sa ii transmita un ultim gand. Admiratia cu care vorbeste denota faptul ca Marius Chiliban a fost un profesor indragit, care a reusit sa formeze o multime de tineri.

"Ramas bun, domnule Profesor Chiliban! Incep prin a va multumi pentru tot ceea ce m-ati invatat, chiar daca nu am fost printre cei mai buni elevi ai dumneavoastra, si m-am chinuit teribil sa iau examenele, ati avut un impact determinant si ati reusit sa ma treziti la realitate cand poate credeam ca totul este foarte simplu", spune Andrei Birsan, unul dintre elevii profesorului Chiliban.

Potrivit studentului, profesorul Marius Chiliban se lupta cu o boala care, in final, a invins.

"Acum, cuvintele sunt de prisos, chiar daca erati cel mai bun in ceea ce faceati, lupta cu boala nu a mai fost o problema pe care o puteati rezolva cu capacitatile dumneavoastra, iar acest lucru v-a trimis intr-o lume mai buna, alaturi de oameni ca si dumneavoastra, buni si experti in ceea ce fac. Imi gasesc cu greu cuvintele dupa ce am auzit aceasta veste, dar ca un ultim omagiu, doream sa vedeti de acolo sus, ca in mintea si sufletul meu ati ramas pentru totdeauna! Sincere condoleante familiei indoliate, din partea mea si a familiei! Odihneste-te in pace, domnule Profesor!", mai spune Andrei Birsan.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 21:15
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor