Dragnea anunta ca cei care au dosare penale pot face parte din viitorul Guvern

   

Nu mai incape nici o indoiala. Guvernul poate sa aiba ministri care au dosare penale. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a confirmat oficial acest lucru.Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, ca vineri la ora 11.00 membrii CExN vor vota componenta noului Cabinet. El a precizat ca toate filialele vor putea face propuneri pentru posturi in Guvern si a raspuns afirmativ cand a fost intrebat daca vor putea fi ministri cei cu dosare penale, argumentul sau fiind: "Am hotarat sa ne facem noi Guvernul, si nu alte institutii", anunta News. "Vineri, la ora 11.00, sa adoptam prin vot componenta Cabinetului", a spus Dragnea.

El a precizat ca, pana atunci, fiecare organizatie urmeaza sa faca propuneri, iar vineri va fi votat fiecare in parte. "Fiecare organizatie sau fiecare membru CEx sa faca propuneri pentru un membru al Cabinetului sau sa faca propuneri sa nu mai fie un membru in urmatorul Guvern. Ele vor fi centralizate si vom veni in CEx vineri, unde vor fi votate fiecare in parte (...) Cel mai important este ca orice membru al Cabinetului sa fie bine pregatit si sa isi aduca contributia lui la indeplinirea unui program de guvernare bun", a adaugat liderul PSD.

"Daca vor fi mai multe propuneri pe un minister, CExN va analiza cu seriozitate", a precizat el. Intrebat daca membrii PSD cu dosare penale ar putea face parte din viitorul Guvern, liderul social-democratilor a raspuns: "Da".

De asemenea, chestionat de ce nu se vor respecta criteriile de integritate dorite de fostul premier Tudose in privinta ministrilor care au demisionat - Rovana Plumb si Sevil Shhaideh - Dragnea a raspuns: "Am hotarat sa ne facem noi Guvernul, si nu alte institutii".
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 01:29
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Cine este barbatul care a sunat la politie sa spuna ca a condus beat
Sambata, inainte de orele pranzului, un barbat a sunat la 112. Urgenta sa era aceea ca a condus baut ...
Rata incidentei Covid din fiecare localitate - Apoldu de Jos are 6.77, Sibiul e la un pas de 3.00
Rata de incidenta cumulata la nivelul judetului Sibiu este de 1,81/1000 de locuitori in ultimele 14 ...
Sibian mort la o partida de vanatoare in Lotrioara
Potrivit surselor Ora de Sibiu, sibianul se afla la o partida de vanatoare autorizata in satul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor