Factura uriasa pentru gaze si curent la Muzeul Brukenthal din Sibiu: "Aici sunt bunuri de patrimoniu, nu putem inchide caldura pentru ca se deterioreaza"

Sursa: Adevarul
Joi, 20 Ianuarie 2022, ora 16:13
83 citiri
Facturile uriase pe luna ianuarie la utilitati, care insumeaza aproximativ jumatate de milion de lei, au determinat conducerea Muzeului Bruckenthal din Sibiu sa atraga un semnal de alarma asupra acestei situatii. Intr-o conferinta de presa sustinuta intr-una din cladirile Muzeului National Brukenthal din Sibiu, la Muzeul de Istorie - Casa Altemberger, managerul institutiei, prof. univ. dr. Sabin Adrian Luca, a mentionat ca in acest ritm, bugetul alocat va fi finalizat inainte de jumatatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.