Florin Citu: "Copiii intre 6 si 12 ani nu vor mai fi testati daca vor sa mearga la activitati in localitatile cu peste 3 la mie"

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 12:28
44 citiri
Guvernul va adopta in sedinta de joi o hotarare, la propunerea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, prin care copiii cu varste intre 6 si 12 ani sa nu mai fie testati pentru accesul la anumite activitati in localitatile unde rata de incidenta COVID depaseste 3 la mia de locuitori, a anuntat prim-ministrul Florin Citu.
"Astazi vom avea o sedinta de Guvern pentru a adopta o hotarare care sa modifice cateva masuri. As vrea sa le spun romanilor ca nu se vor inchide magazinele la ora 18, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu