Fostul prefect si fostul subprefect ai Sibiului s-au inscris in ALDE. Tariceanu: "vom putea conta pe sprijinul si ambitia lor"

Sambata, 12 Octombrie 2019, ora 14:35
59 citiri
Adela Muntean si Horatiu Marin au ales sa se inscrie in partidul condus de Calin Popescu Tariceanu dupa ce au fost inlocuiti din functiile publice. Adeziunea lor a fost anuntata sambata.
Daca tot are loc, la Paltinis, reuniunea Organizatiei femeilor liberale si democrate, prezidata de Norica Nicolai, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a socotit ca e momentul sa anunte si cooptarea unor noi membri in organizatia judeteana. Astfel, in prima zi de campanie electorala pentru prezidentiale, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.