FOTO Oana Cicur, eleva de 10 de la Goga - "Sprijinul profesorilor mei a fost foarte important"

   

"Sprijinul profesorilor a fost foarte important"Oana spune ca nu a avut niciun fel de asteptari legat de nota la BAC. A invatat constant si s-a bucurat de sprijinul profesorilor si al parintilor.

"Nu mi-am facut niciun fel de asteptari. Intr-un fel m-a luat prin surprindere nota de 10 dar intr-un fel, nu. Cred ca sprijinul profesorilor a fost foarte important si faptul ca am beneficiat si de ajutorul parintilor. Si ei sunt multumiti de rezultat. In general am incercat sa fiu pasionata de ceea ce fac."

Intrebata spre ce facultate se va indrepta, Oana spune ca va merge la Facultatea de Litere.

"As dori sa merg la Litere. Poate ma fac profesoara dar vom vedea ce imi va rezerva viitorul. Sunt pasionata de natura, de drumetiile montane, vreau sa merg intr-o vacanta la munte dar nu am planificat nimic deocamdata", a mai declarat, pentru Ora de Sibiu, Oana Cicur.

Patru elevi de 10 la CNOG
Laura Florentina Dumitru, directorul Colegiului National "Octavian Goga", este multumita de rezultatele obtinute de elevi anul acesta si crede ca, cele patru note de 10 confirma inca o data valoarea colegiului sibian.

"Rezultatele sunt cu atat mai meritorii anul acesta, avand in vedere contextul deosebit al examenului si al intregului an scolar. Ei au fost extrem de activi in perioada pandemiei si au fost responsabili, au intrat online la toate disciplinele si au venit la pregatire. 170 de elevi de clasa a XII-a au fost inscrisi la pregatire. Este in primul rand o reusita a lor, dar as vrea sa le multumesc si parintilor. A fost primul an in care parteneriatul parinti - scoala a fost unul extrem de important si a contat foarte mult. Au avut o atitudine extraordinara parintii si ma inclin in fata acestei atitudini. Sunt extrem de multumita si de fericita. Ma bucur ca valoarea liceului nostru este reconfirmata si anul acesta", a declarat Laura Florentina Dumitru, pentru Ora de Sibiu.

Anul acesta, la Sibiu, au fost sapte note de 10 la Bacalaureat - patru la Colegiul National "Octavian Goga", doua la Colegiul National "Gheorghe Lazar" si unul la Colegiul Scoala Nationala de Gaz din Medias.
Marti, 30 Iunie 2020, ora 14:47
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor