FOTO - Valcea are un nou Mall. Primarul Ramnicului: "Pana acum mergeam la Sibiu sa facem cumparaturi. Acum ii invitam pe sibieni la noi"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 18:35
157 citiri
NEPI a inaugurat joi un nou Mall in urma unei investitii de peste 40 de milioane euro. Shopping City Ramnicu Valcea se intinde pe o suprafata de aproape 28.000 de metri patrati.
Reprezentatii NEPI Rockcastle au inaugurat astazi, 7 decembrie 2017, in urma unei investitii de 40 de milioane de euro, Shopping City Ramnicu Valcea, un centru comercial ce a fost construit in sase luni si in care hypermarketul Carrefour, primul din judet, ocupa un sfert din suprafata inchiriabila, anunta Wall Street. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu