FOTO Vetuta a disparut de acasa - Copila din Hosman e de negasit

   

Vetuta Lacatus este o copila de 15 ani din Hosman care a disparut de acasa. Daca o vedeti sunati de urgenta la 112. Politistii si familia o cauta. Politistii sibieni cauta o minora in varsta de 15 ani a carei plecare voluntara de la domiciliu a fost sesizata in seara zilei de 11 noiembrie. Cetatenii care pot oferi informatii cu privire la aceasta fata sunt rugati sa apeleze 112.Daca te intereseaza
Pieton lovit de o masina pe trotuar - Soferul a fugit...

Sibienii sunt "darnici" - Au de platit amenzi de 69.000...

"La data de 11 noiembrie a.c., in jurul orei 22,00, prin S.N.U.A.U. 112, un barbat a sesizat Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu cu privire la faptul ca, in aceeasi seara, in jurul orei 21,30, nepoata sa, LACATUS VETUEsA, in varsta de 15 ani, a plecat de la domiciliul sau din localitatea Hosman intr-o directie necunoscuta, fara a mai reveni acasa", anunta Elena Welter, purtator de cuvant al IPJ Sibiu.
Semnalmente: inaltime 1,60 m, greutate 60 kg, constitutie atletica, fata ovala, par saten, drept, lung, ochi caprui, ten masliniu.
Obiecte de imbracaminte: rochie lunga de culoare rosie avand inscriptionate multiple motive florale, bluza multicolora si un batic de culoare rosie.
Semne particulare: nu prezinta.
Persoanele care pot oferi informatii cu privire la aceasta minora sunt rugate sa apeleze 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.
Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 15:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor