FOTO - Zeci de mii de kilograme de carne depozitate in conditii infecte intr-un abator din Sibiu. Nici nu existau in acte!

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 22:38
249 citiri
Totul a fost decoperit la un control facut zilele acestea la o unitate de procesare a carnii, situata pe calea Turnisorului in Sibiu. Acolo s-au descoperit peste 35.000 de kilograme de carne care era tinuta in conditii insalubre si chiar aruncata si pe jos. Mai mult administratorul abatorului nu a putut nici sa justifice provenienta acesteia.
Politistii sibieni, in colaborare cu reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu si cei ai Comisariatului Judetean ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu