Horatiu Baltador: "Atat probele, cat si organizarea Raliului Sibiului se vor ridica la nivelul la care ar trebui organizata o etapa in romania"

Joi, 23 Iulie 2020, ora 12:08
49 citiri
Sibiu Racing Team si-a asumat, anul acesta, organizarea celei de a III-a etape a CNRB. O echipa "aproape" noua de organizare. De unde aceasta idee, de a va implica in organizarea Raliului Sibiului si de ce pe macadam?

Horatiu Baltador: "Din anul 2003 am fost implicat in organizarea raliului la Sibiu, aceasta de fapt a fost si pista de lansare cu adevarat in lumea motorsportului. A fost ceva ce mi-a placut foarte mult, am vazut oameni devotati in ceea ce se intampla pe si in afara probelor, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu