Hotelul Ibis din Sibiu dispare - Apare un alt brand in locul lui

   

Hotelul Ibis din Sibiu dispare. In locul lui apare un brand nou care se va deschide, cel mai probabil, la inceputul anului viitor. Decizia a fost luata dupa ce lantul Continental Hotels si grupul Accor au decis sa incheie acordul de management semnat in urma cu 20 de ani.Patru hoteluri din tara, proprietate a Continental Hotels, nu vor mai opera sub brandul Ibis, incepand cu 1 iulie. Printre ele se numara si cel din Sibiu, care ramane inchis inca jumatate de an, scrie Ziarul Financiar.

"Incepand cu data de 1 iulie, hotelurile Ibis preluate vor fi inchise pentru aproximativ 4 - 6 luni in vederea efectuarii unor lucrari de renovare si reamenajare. In urma acestui proces cele 4 hoteluri vor fi rebranduite astfel: hotelurile Continental Forum Bucuresti si Continental Forum Constanta vor functiona sub un standard de patru stele, in timp ce MyContinental Bucuresti si MyContinental Sibiu vor reprezenta noul brand de trei stele. Dorim sa multumim Grupului Accor pentru tot ceea ce am reusit sa realizam impreuna pe piata industriei hoteliere din Romania", a spus Radu Enache, CEO si Presedinte al Continental Hotels S.A., pentru Ziarul Financiar.

Astfel, hotelul Ibis se va numi de acum MyContinental Sibiu si se va redeschide la inceputul anului viitor, odata ce vor fi gata lucrarile de renovare si reamenajare.

Industria HoReCa, grav afectata de pandemie
Criza provocata de pandemia de COVID-19 la nivel global a paralizat industria HoReCa. Si la Sibiu, hotelierii trec prin momente grele si incearca sa-si revina dupa trei luni in care nu au avut deloc incasari.

"Din pacate, hotelierii sunt puternic afectati de pandemia de coronavirus. Hotelul Ibis ramane inchis. Probabil se va deschide anul viitor. Asta inseamna o scadere a numarului locurilor de cazare din oras dar si zeci de oameni care raman fara locuri de munca. E trist dar cred ca vor urma si altii care nu vor mai avea resursele necesare sa isi reia activitatea anul acesta. Probabil ca numai anul viitor vom putea vorbi de o revenire a industriei, si la nivel local dar si la nivel national", a declarat, pentru Ora de Sibiu, reprezentantul unei agentii de turism din Sibiu, in urma cu doua saptamani.

Sursa: Ziarul Financiar
Luni, 29 Iunie 2020, ora 15:48
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor