In "Noaptea muzeelor", Astra invita romanii la o masa in aer liber: "In vremuri grele cultura isi cauta resursele in propria gradina!"

Sursa: Adevarul
Sambata, 12 Iunie 2021, ora 17:04
128 citiri
Doua institutii de cultura din Sibiu s-au alaturat in acest an proiectului "Noaptea Muzeelor": Muzeul Civilizatiei Populare si Traditionale Astra si Muzeul Bisericii Evanghelice C.A.. "Noaptea Muzeelor" are loc sambata, 12 iunie, in toata tara. Romanii de pretutindeni sunt asteptati sa viziteze fizic si gratuit doua muzee din Sibiu, in comparatie cu editia de anul trecut care a avut loc exclusiv online. Accesul in Muzeul Astra - cel mai mare muzeu in aer liber din Europa - este liber intre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.