Livratorii de mancare cer locuri de parcare speciale in Sibiu - "Nu avem unde lasa masinile. Suntem amendati daca stam pe avarii"

Miercuri, 25 August 2021, ora 16:58
62 citiri
Livratorii din Sibiu au formulat o petitie online prin care solicita Primariei Sibiu sa rezerve pentru ei cateva locuri de parcare in zona centrala a orasului. Acestia spun ca multe dintre comenzi vin de la restaurantele de pe Pietonala Balcescu, Piata Mare si Piata Mica, astfel ca locurile de parcare sunt absolut necesare.

"Curierii Glovo, Tazz, Food Panda sunt blamati fiindca parcheaza anapoda prin centru si fiindca isi lasa masinile pe avarii. Avand in vedere ca numarul curierilor este tot ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu