Mall-ul din Sibiu se inaugureaza in 14 noiembrie. Ce magazine se deschid

   

NEPI Rockcastle, liderul investitiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est, anunta oficial ca Promenada Sibiu, situat in zona Garii Centrale, pe strada Lector, nr 1-3A, isi asteapta vizitatorii incepand cu 14 noiembrie. Rezultat al unei investitii de 100 milioane de euro, cel de-al 19-lea Centru Comercial NEPI Rockcastle a fost construit pe un teren de 4,2 ha si dispune de o suprafata inchiriabila de 42.200 de metri patrati."Investitia in Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a facut pana acum in Romania, in afara Bucurestiului. Am investit nu doar financiar, dar si experienta acumulata din celelalte Centre Comerciale dezvoltate si administrate de noi si suntem siguri ca peisajul comercial va fi reinventat si redesenat odata cu inaugurarea din noiembrie, atat prin branduri premium, dar si printr-un design unic in regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat intr-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar si o terasa cu o priveliste spectaculoasa'', a spus Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.
Mixul de magazine are la baza o reteta de succes, aplicata de catre dezvoltator in cele mai noi centre comerciale ale sale si consta in branduri premium internationale si nationale de imbracaminte, incaltaminte, infrumusetare, accesorii, sport si jucarii si de optiuni multiple de distractie. Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi's, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Gant&Lacoste, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar cateva dintre brandurile care isi vor astepta vizitatorii cu cele mai noi concepte ale sale.
Pasionatii de gastronomie sau simpli curiosi ai diferitelor bucatarii locale si internationale vor putea alege dintre meniurile variate oferite de cele 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetarii, in timp ce copiii se vor putea distra in zona dedicata lor, ce se va intinde pe aproape 500 de metri patrati.
Terasa Promenada Sibiu, gandita drept un spatiu pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, va gazdui si 4 restaurante.
Amplasat in centrul Sibiului, cu acces imediat din zona istorica si intensiv tranzitata de turisti, noul mall va aduce primul cinema multiplex din oras, cu 9 sali de proiectie, avand o capacitate totala de 1.400 de locuri.
Vizitatorii Promenada Sibiu vor dispune de o parcare dispusa pe 4 niveluri, cu o capacitate totala de 1.600 de locuri, 400 dintre acestea avand acces direct la cinema, food court si locul de joaca pentru copii.
Despre NEPI Rockcastle
NEPI Rockcastle este principalul grup de investitii si dezvoltare imobiliara din Europa Centrala si de Est.
Grupul detine un portofoliu de proprietati exceptionale, avand o pozitie dominanta in Romania, Polonia si Slovacia si o prezenta puternica in Croatia, Bulgaria, Ungaria, Republica Ceha, Serbia si Lituania.
Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamt, Shopping City Satu Mare.
Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 12:35
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Rasturnare de situatie in crima din Terezian - A fost descoperit martorul cheie
Enigma terasei Dan Santo, tanarul ucis cu un cutit in inima, se afla pe o terasa din cartierul ...
Primul restaurant turcesc din Sibiu - La "Konak" mancarea e buna de te lingi pe degete, iar cafeaua...
Konak este cel mai nou deschis restaurant din Sibiu si este singurul cu specific turcesc din oras. ...
Un sibian a participat la cea mai exclusivista petrecere a verii - Pe un yacht
"N-am mai fost pe mare din martie din cauza epidemiei de Coronavirus si mi s-a trezit un dor subit ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor