Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"

   

Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga comunitate. Sibienii au stat cu sufletul la gura, sperand ca trupul copilei va fi gasit de pompieri. Dupa aproape noua zile de cautari, cea mai grea misiune din istoria recenta a ISU Sibiu, s-a incheiat. Corpul fetitei a fost gasit la peste 20 de kilometri departare de casa.Trupul neinsufletit al micutei Adelina a fost gasit dupa zile in sir de cautari la 26 de kilometri de locul producerii tragediei. Potrivit sefului ISU Sibiu, Lucian Trefas, fetita a fost descoperita in apa, sub o salcie, la Talmaciu.

"Trupul fetitei a fost gasit de pompierii militari la 26 kilometri distanta, in apa, sub o salcie, unde erau adunate mai multe lucruri aduse de apa. Trupul a fost preluat de un echipaj de la Medicina Legala", spune Lucian Trefas.

Seful ISU Sibiu spune ca a fost o misiune dificila si stresanta, cu totii fiind axati pe gasirea micutei.

"A fost o misiune la care am avut un consum foarte mare de resurse, in special umane, pentru ca toti colegii din detasamentul ISU Sibiu o zi au lucrat la cautare, a doua la interventie in unitate, apoi o zi libera, si tot asa. A fost o presiune si un stres pentru noi, pentru ca ne dorim sa salvam vieti, ca de fiecare data. Ne-am dorit sa finalizam misiunea, motiv pentru care pot sa spun ca ne-am incapatanat sa cautam pana o gasim, dovada si faptul ca a fost gasita la 26 de kilometri departare", a adaugat seful ISU Sibiu.

Lucian Trefas mai spune ca in mai multe zile, rudele si apropiatii Adelinei au participat la cautari, scopul tuturor fiind comun - sa o gaseasca pe fetita.

Va reamintim ca micuta Adelina se juca cu o alta copila pe malul raului Cibin, in zona strazii Orzului din Sibiu, cand a cazut in apa. Din data de 23 iunie, pompierii militari au cautat-o din zorii zilei pana la lasarea serii. Dupa aproape noua zile, trupul fetitei a fost gasit.
Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 19:52
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Cum aflam in ce spatii deschise e masca obligatorie la Sibiu
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Sibiu a decis ca incepand cu data de 3 august sa se ...
Prima zi in care masca e obligatorie si in aer liber la Sibiu - Cat costa mastile de protectie astazi
Prefectura Sibiu a anuntat ca luni, 3 august, este prima zi in care purtarea mastii de protectie ...
Martorii accidentului grav de la Ocna Sibiului - Soferul blamat a incercat sa evite un "bizon" care circula haotic
Cauzele producerii accidentului - Alexandru a incercat sa evite un "bizon" care circula haotic In ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor