Miscarea Uniti Realizam: "nu putem promova responsabilitatea si democratia in societate, daca intre noi domnesc arivismul si tirania".

Sursa: SibiuNews
Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 20:13
677 citiri
"Am placerea si onoarea sa va anunt public existenta comitetului de initiativa pentru constituirea Miscarii Uniti Realizam, formatiune politica pornita de la firul ierbii de catre participanti la miscarile de protest din ultimii trei ani, dintre care o parte au si diverse activitati in cadrul societatii civile. Atasez prezentului email manifestul initiativei noastre. Precizam ca nu avem pretentia nici a unei exclusivitati, nici ca vocea noastra ar reprezenta pe toti cei aflati in strada zilele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.