Muzeele judetului Sibiu se pregatesc de redeschidere: "Asteptam informatii de la minister si pregatim reguli de conduita"

Duminica, 10 Mai 2020, ora 21:11
76 citiri
Marile muzee din Sibiu si cateva mai mici din judetul nostru se vor redeschide treptat, incepand cu data de 15 mai, odata cu incetarea starii de urgenta. Institutiile de cultura vor primi din nou vizitatori, insa in grupuri restranse si cu reguli bine stabilite, toate acestea insa doar dupa ce vor primi mai multe detalii de la minister.
Muzeul National Brukenthal se pregateste de redeschidere inca de cand s-a decretat, la nivel national, stare de urgenta. Angajatii institutiei de cultura au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.