Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei

   

Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in curtea casei lui din cartierul Esiglari si l-a sanctionat fiindca facea gratar. Mai mult, acesta spune ca i s-a cerut sa se legitimeze, iar el s-a conformat, insa, cu toate acestea, acum trebuie sa scoata 500 de lei din buzunare pentru plata amenzii. Se pare totusi ca povestea ar fi alta decat cea prezentata de sibian.Potrivit surselor Ora de Sibiu, intamplarea a avut in data de 3 aprilie. Se pare ca, atunci, sibianul amendat, ar fi fost implicat intr-un scandal cu un vanzator de oi. Politistii au intrat in curtea omului nu ca sa "stinga" gratarul, ci ca sa aplaneze un conflict.

Mai exact, Lucian, sibianul amendat, a cumparat o oaie de la un vanzator. Acesta a constatat insa ca oaia cantareste mai putin decat a platit pentru ea, motiv pentru care, dupa un timp, a cumparat alta oaie de la acelasi om. Cand a venit vorba de plata, acesta i-a dat mai putini bani, motivand ca prima oara i-a oferit prea mult. Vanzatorul s-a dus acasa la sibian, iar acolo s-a iscat un scandal. Politia ar fi intervenit in curtea omului pentru a atenua conflictul, la cererea comerciantului, care ar fi fost jignit si amenintat. Cand echipajele au ajuns la fata locului, sibianul in cauza ar fi fost recalcitrant, refuzand sa se legitimeze. Din acest motiv, acesta a primit o sactiune contraventionala, in valoare de 500 lei. In urma acestui eveniment, vanzatorul de oi a depus si o plangere.

Fiind vorba despre un scandal care trebuia oprit, oamenii legii au intervenit in curtea sibianului, fara sa aiba nevoie de "un mandat".

Ce spune politia despre filmarea dintre sibian si omul legii
Politistii sibieni spun ca, in urma imaginilor publicate pe Ora de Sibiu, in care este surprinsa cearta dintre un om al legii si sibianul amendat, s-a demarat o ancheta pentru a se stabili ce s-a intamplat de fapt.

"Ca urmare a aparitiei in mass-media a imaginilor la care faceti referire, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu este abilitat sa comunice urmatoarele:

In cursul acestei zile, comanda Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, demararea unei anchete in vederea stabilirii situatiei de fapt.

In functie de rezultatele cercetarilor vor fi aplicate masuri legale in consecinta", a spus Elena Welter, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.
Vineri, 03 Iulie 2020, ora 16:23
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Cum aflam in ce spatii deschise e masca obligatorie la Sibiu
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Sibiu a decis ca incepand cu data de 3 august sa se ...
Prima zi in care masca e obligatorie si in aer liber la Sibiu - Cat costa mastile de protectie astazi
Prefectura Sibiu a anuntat ca luni, 3 august, este prima zi in care purtarea mastii de protectie ...
Martorii accidentului grav de la Ocna Sibiului - Soferul blamat a incercat sa evite un "bizon" care circula haotic
Cauzele producerii accidentului - Alexandru a incercat sa evite un "bizon" care circula haotic In ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor