Nu le era aminte de scoala, ci de prostii! 4 minori prinsi in flagrant, in timp ce incercau sa foloseasca un card bancar gasit pe strada

Sursa: SibiuNews
Marti, 03 Martie 2020, ora 14:59
76 citiri
La data de 2 martie, in jurul orei 0930, agentul de paza al unui magazin din centrul istoric al municipiului Sibiu au cerut sprijin Politiei Municipiului Sibiu, dupa ce a retinut in magazin patru tineri.
Nu degeaba, ci pentru ca acestia au incercat sa achite cumparaturile cu un card bancar cu privire la care sistemul a notificat ca este blocat de titular.
Politistii, in urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, au constatat ca, de fapt, cei patru minori, cu varste cuprinse intre 14 si 16 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.