O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand

   

JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. Planurile initiale prevad incetarea productiei pana la sfarsitul lunii iunie 2021.
Karel Huijser, directorul general JLG in Europa, Africa si Orientul Mijlociu, a declarat:

"In efortul de a optimiza si alinia mai bine operatiunile pentru a sprijini clientii nostri si a permite o crestere durabila, JLG a efectuat o evaluare a amprentei sale globale de productie si a luat decizia de a inchide unitatea de productie a companiei sale din Medias, Romania. Aceasta miscare urmeaza unor investitii semnificative pe care le-am facut recent intr-o noua facilitate de productie pentru Power Towers si un centru JLG Customer Innovation in Regatul Unit, plus un centru de servicii JLG de ultima generatie in Stockholm, Suedia. Ramanem angajati pentru clientii nostri din regiune, iar productia va fi redistribuita la alte facilitati JLG la nivel global"., scrie Rador.

Fabrica romaneasca produce nacele si platforme pentru lucru la inaltime, de dimensiuni medii, ale JLG, incepand cu 2012. In 2017, aceasta a preluat productia de nacele cu brat articulat, platforme mari si stivuitoare de la uzina Maasmechelen din Belgia, cand s-a redus productia sa in 2017. JLG anunta inchiderea fabricii.

Dar cu o linie de productie din ce in ce mai globalizata, JLG dispune de o capacitate suplimentara la fabricile sale din SUA si din China pentru aceste produse, in timp ce macaralele Toucan sunt produse la uzina sa din Tonneins, Franta, si platformele de nivel scazut la noua fabrica Power Towers din Marea Britanie, ambele aprovizionand piata mondiala cu aceste produse. Totusi, provocarea este acum sa mentinem volumul si eficienta ridicate pentru fiecare model individual, mentinand in acelasi timp o politica de aprovizionare mai ecologica.
Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 11:16
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Cum aflam in ce spatii deschise e masca obligatorie la Sibiu
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Sibiu a decis ca incepand cu data de 3 august sa se ...
Prima zi in care masca e obligatorie si in aer liber la Sibiu - Cat costa mastile de protectie astazi
Prefectura Sibiu a anuntat ca luni, 3 august, este prima zi in care purtarea mastii de protectie ...
Martorii accidentului grav de la Ocna Sibiului - Soferul blamat a incercat sa evite un "bizon" care circula haotic
Cauzele producerii accidentului - Alexandru a incercat sa evite un "bizon" care circula haotic In ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor