Pandemia a schimbat regimul de munca al sibienilor - Peste 8.000 de angajati, in regim de telemunca - "Cei mai multi sunt informaticieni"

Marti, 21 Decembrie 2021, ora 14:03
53 citiri
In luna februarie a anului 2019, doar zece persoane din judetul Sibiu erau angajate in regim de telemunca. Pe atunci era un concept prea putin cunoscut in randul salariatilor. Pandemia a venit, iar in mai 2020 s-a inregistrat un "bum", la ITM Sibiu fiind active 10.711 contracte cu clauza de telemunca.

"In cadrul contractului individual de munca in regim de telemunca sunt cuprinse unele clauze specifice obligatorii printre care cele mai importante sunt: precizarea expresa ca salariatul lucreaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu