Pelici, inaintea semifinalei cu Gaz Metan: "Este inca un prilej pentru noi sa ne masuram fortele cu o echipa din Liga 1, acolo unde vrem sa ajungem si noi, din vara"

Sursa: SibiuNews
Luni, 16 Aprilie 2018, ora 18:45
91 citiri
MECI DE... COLECEsIE: FC Hermannstadt joaca, maine, de la orele 17.00, in prima mansa a semifinalei Cupei Romaniei, cu Gaz Metan Medias, pe Stadionul "Municipal" din Sibiu. Inaintea acestei partide asteptata cu nerabdare de tota lumea, antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici, a declarat ca, pentru jucatorii sai, este un bun prilej pentru a-si masura din nou fortele cu o echipa din Liga 1. Tehnicianul considera ca este o mandrie pentru judetul Sibiu sa aiba o echipa in finala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.