Petru Florea, candidatul PRO Romania la Consiliul Judetean Sibiu: "Comunitatiile sarace din judet au fost uitate, chiar sterse din statistici"

Marti, 08 Septembrie 2020, ora 14:38
56 citiri
"Alaturi de colegii mei am definitivat un program care sa ofere solutii concrete acelor comunitati din judet care nu pot iesi din saracie. Uniunea Europeana are o serie de masuri ce pot fi aplicate local pentru incluziunea sociala a acestor oameni. Dar noi venim si cu un pachet de masuri de dezvoltare economica pentru aceste comunitati" a explicat Petru Florea, PRO Romania.

Masurile gandite de PRO Romania pentru judetul Sibiu prevad un mix intre cele de asistenta sociala si cele de dezvoltare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu